Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelenthet az álmom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet az álmom?

Figyelt kérdés

Álmodtam egy sráccal, aki nem jön be egyáltalán és eléggé nyomul rám.Szabályosan bujkáltam előle álmomban.Álmomban eljött hozzánk az ablak előtt állt, mondtam hogy mondják neki hogy nem vagyok itthon.Majd beengedték én pedig a sötét szobámban bujkáltam előle.

L18

2010. márc. 15. 09:50
 1/5 A kérdező kommentje:
Szabályosan rettegtem. XD
2010. márc. 15. 09:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért hiszed, hogy egy álomnak van bármiféle jelentése is? =/ Pont annyit jelent amennyit álmodtál.
2010. márc. 15. 09:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy kapcsolatfóbiás a tudatalattid. Ha ismered a srácot, akkor nem kérdés, hogy tartani szeretnéd vele a távolságot.

Egyébként remélem, hogy nem én voltam az a srác ;)

19F

2010. márc. 15. 10:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen ismerem a srácot és már nem egyszer mondtam neki hogy nem szeretnék tőle semmit.Nem hiszem hogy te vyg mert már 26.
2010. márc. 15. 10:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Mivel nem én voltam az álmodban,

Így van még esélyem a hódításban. ;)

2010. márc. 15. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!