Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem képesek az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képesek az emberek bízni egymásban?

Figyelt kérdés

A legtöbb szakításnak valami hasonló ok áll a hátterében. Én mindig olyan lányt kerestem akivel amellett hogy nagyon szeretjük egymást, bízunk is egymásban és mindent elmondunk a másiknak, megbeszéljük ha van valami.

Többszöri próbálkozás után is az lett a vége, hogy akiben a legjobban bíztam és az életem a kezébe adtam volna, még ő is szó nélkül és mindenféle ok, magyarázat nélkül itt hagyott... pedig bíztam benne és úgy hittem elmondja majd ha valami baj van. Kezdek ebbe belefáradni. Vajon mit csinálhatok rosszul? Akkor hogyan kéne másképp?

25F

2015. okt. 2. 00:22
 1/10 anonim ***** válasza:

Miért nem képesek az emberek bízni egymásban?

Azért, mert megbízhatatlanok.

2015. okt. 2. 01:40
 2/10 anonim ***** válasza:

Talán ne "add ki magad ",az érzelmeid, amíg nem vagy biztos a másikban, ne legyél naív.

Ha túl korán kiadod magad, könnyen kihasználnak.

2015. okt. 2. 03:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Majd esküvő után add ki magad jobban.Akkor sem biztos a siker,de a kapcsolatok elején nem kell túl bizalmasnak lenni.Hazudni sem kell,de a legmélyebb lelki dolgaidat ne bízd akárkire.
2015. okt. 2. 06:43
 4/10 Estienne ***** válasza:
Túlságosan naiv vagy és a végén úgy is te sérülsz. Ne bízz senkiben meg teljesen és nincs probléma. Max ha már kiérdemelte a bizalmad, de előlegben én nem adok senkinek.
2015. okt. 2. 07:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az a gond, hogy nagyon sokan saját magukat sem ismerik rendesen, nem hogy másokat, és félnek nyíltnak, sebezhetőnek lenni. Én igyekszem őszinte és megbízható lenni, és bízni is könnyen tudok, inkább vállalom a sebezhetőséget, minthogy bizalmatlanságban, bizonytalanságban éljek egy kapcsolatban.
2015. okt. 2. 08:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Önismeret és emberismeret hiánya, sokaknak nem elég jó a helyzetfelismerő és problémamegoldó képessége. Én ezekben látom az okokat.
2015. okt. 2. 10:31
 7/10 anonim ***** válasza:

Azért mert ilyen retardáltak az emberek.

Annyira nem méltatják a másikat, hogy elmondja figyelj ez van köztünk emiatt nem működhet a dolog tovább.

Könnyebb csak a saját boldogságunk után rohanni és átgázolni mindenkin , mint foglalkozni a körülöttünk lévőkkel.

Nem szabad senkiben megbízni, még akkor sem ha úgy érzed benne megbízhatsz. Jöhet bármikor olyan élethelyzet amikor kifordul önmagából, és akkor "kiadhat téged másoknak".

2015. okt. 2. 12:52
 8/10 A kérdező kommentje:
Én nem tudnék egy hazugságon alapuló kapcsolatban élni. Ha csak akkor mondok el neki bizonyos dolgokat ha már összeházasodtunk, az nem jó mert mivan ha nem tetszik neki és azért akar válni? Szerintem érdemes az elején tisztázni a lehető legtöbb dolgot és meg kellene ismerni a másikat illetve a gondolatait. Ha komolyan gondolom, nálam ez így működik. Én nem azt akarom, hogy azt szeresse egy lány akinek hazudom magam, hanem aki vagyok. Ha pedig valami nem úgy van ahogy elképzeli vagy szeretné, akkor ne meneküljön gyáva módon hanem mondja el és beszéljük meg. Mint utólag kiderült, a haveroktól jobbnál jobb tanácsokat kapott mikor rólam beszélt velük úgy, hogy őket én nem ismertem, de ők sem engem. A legtöbb tanács kimerült annyiban, hogy "szard le" meg "van másik". De így akkor nem értem mi van egy átlag kapcsolatban manapság? Mindegy kivel csak legyen valaki?
2015. okt. 2. 14:14
 9/10 Estienne ***** válasza:

Nem hiába mondják, ha akarsz valamit egy csajtól/pasitól először a barátait "szerezd" meg.

Amúgy az őszinteség és a bizalom nem ugyan az. Persze legyél őszinte, de attól még mindent feltenned az elején hatalmas butaság.

2015. okt. 2. 17:36
 10/10 anonim ***** válasza:
7 es vagyok, attól mert összeházasodsz valakivel nem azt jelenti hogy onnantól minden heppi, és akkor már a legapróbb titkaidat is elmondhatod. Nyugodt lehetsz a nőknek is vannak titkaik, több mint gondolnád. Mert mint sokan írják minden házasság fele válással végződik. Nehéz egyébként a kérdésedre a választ megfogalmazni. De mint a 9 es is irta sose játszd ki minden kártyádat. Főleg azokat ne, amikkel később bánthatnak. Amit írsz az rendben van , magadat kell adni egyértelműen, hiszen ha egy hasonló lánnyal találkozol össze, akkor ő nagyon fogja ezt értékelni. És neki talán később olyan dolgokat is elmondhatsz amit másnak nem, de tuti nem a kapcsolat elején tenném.
2015. okt. 3. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!