Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Öregen tetszeni fognak az öregek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öregen tetszeni fognak az öregek?

Figyelt kérdés
2010. márc. 14. 22:46
 1/7 anonim ***** válasza:
muszáj lesz:D
 2/7 anonim ***** válasza:
nem. öregen a kutyák s.egglyuka fog tetszeni
 3/7 anonim ***** válasza:
nem,öregen is a fiatal sunák fognak jobban tetzseni,de azért egy-két idősebb muffra is felfigyelsz.
2010. márc. 14. 22:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy ahogy most tetszenek a fiatalok, és nem a kisgyerekek, ha öreg leszel az öregek fognak tetszeni, ez az élet rendje.
2010. márc. 14. 22:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Majd kiderül.
2010. márc. 14. 22:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Kötve hiszem. Az ifjú tinikért fogsz sóhalytozni, csak a bibi az lesz, hogy NEM fogsz nekik kelleni. Tehát fiatalon kell jó sokat szexelni, csókolózni, ismerkedni... És tanulni is, jó sokat! :P XD
2010. márc. 15. 08:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az öreg mamák 50 felett már szexuálisan vert helyzetben vannak,addigra az angyali pofika elsármosodik,és még sokan igénytelenné slampossá is válnak akkorra.Egyszóval szerintem kizárt hogy tetszen. De ha én idősebb volnék,tinilányokra biztos nem hajtanék,mert gyerekesek,idegesítőek, még így huszonéves fejjel is ezt mondom,nem hogy később! Szerintem a 30 as és jobb állapotban lévő negyvenes milfek a tuti nyerők már most is számomra,meg idősebben is.És a férfiaknak az a nagy előnyük,hogy ha nem igénytelenednek el,nekik is sármosodik az arcuk,csak férfiaknak ez egyre jobban áll.Rengeteg nő van aki meg az idősebb fickókra bukik,itt most nem a pénzes hájpocak eltartókra kell gondolni. Harrison Fordért is sokan rajonganak például meg ilyenek.
2010. szept. 23. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!