Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal, hogy eleve az egyik fél többet is akarna? Szemétség belemenni, hogy közben én még nem tudok rá úgy tekinteni, csak vonz?
biztos, hogy xar lesz a vége, de ha vonz fizikailag, akkor meg lehet kockáztatni. Mindenesetre a másik félnek biztos sok szenvedést fog okozni, persze ideig-óráig örömet is.
Neked is teher lesz nyilván ez az egész. Mondjuk, ha csak egy kicsit is vonz, akkor lehet, hogy benned is kialakulnak idővel érzelmek.
Én voltam már mindkét felén ennek a helyzetnek, mindkét esetben véget vetettem neki, mert 1: jobban tisztelem magam annál, minthogy várakozzak egy olyanra, aki tőlem csak szexet akar. Véget vetettem a viszonynak és továbbléptem. 2: Nem vagyok terézanya, nem fogok belemenni egy párkapcsolatba, amit alapvetően nem akarok, csak mert a másik fél belém esett. Ez szerintem elég unfair a másikkal szemben, másrészt meg én se leszek boldog a döntéssel. Véget vetettem a viszonynak.
Boldogság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!