Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 év körüli férfiak, el tudtok képzelni komoly kapcsolatot egy alig 20 éves lánnyal?
Ha agyilag érett akkor igen.
Nem akar egyből gyereket, jobb a hozzáállása és valószínűleg a teste is.
Jézusom ez a kérdés komoly???
Kétféle válasz van, több indokkal
Igen, mert
- befogja a száját és azt csinálja, amit én mondok (naiv, fiatal, tapasztalatlan, remélhetőleg még használatlan is) = szolga + szex - de ez is olyan, hogy neked komoly kapcsolat, a pasinak meg egy sima lyuk vagy.
- agyilag a 30-as pasi is a 20-as lányka szintjén van, így kijönnek. Ez egyrészt szánalmas is a pasi részéről, másrészt 3-4 éven belül bukik a dolog, amikor a lány túlhaladja érettségében a pasit. Ebbe a kategóriába esnek általában a 30 évesen otthon, anyjukkal élő pasik.
Nem, mert
- butácska, naiv, fiatal
- tapasztalatlan, nem lehet vele értelmesen elbeszélgetni
- éretlen (nem dolgozik, nem keres, nem tudja mi az a felelősség, önfenntartás, stb.)
- túl nagy korkülönbség a komoly kapcsolathoz (mire ő gyereket akarna, addigra én túl idős leszek, korábban szeretnék)
- valószínűleg a pénzemre hajt
6-os kapott egy masszív 0%-ot, pedig van igazság benne. Nekem is ezek a dolgok jutottak elsőre eszembe. Különösen a "nem" résznél.
Persze semmi sem kizárt manapság, de elég sok aggályt vet fel a dolog.
28/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!