Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érdekelhetnek ennyire a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érdekelhetnek ennyire a motorosok?

Figyelt kérdés
Az egy dolog hogy imádom a szép vasparipákat megnézem mindet. Néha már hangosan rajongok a szép járgányok láttán. Ezzel nincs baj viszont kicsit zavar hogy a lovasaik is felkeltik az érdeklődésem őket is szeretném látni. Ez miért lehet? 25/L

2015. szept. 27. 10:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert ez vad és menő. A lányok nagyrészének bejön. És igen, valahogy jólesik az ember egójának, ha pl egy ismert motorversenyző udvarol neki :P
2015. szept. 27. 10:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Talán ha nem tőlünk várnád erre a választ, hanem elgondolkodnál rajta, akkor talán erre magadtól is rájöhetnél, mivel ezt csak is te tudod!!!!

Vagy talán lusta vagy megválaszolni egy olyan kérdést, amire CSAK TE TUDSZ VÁLASZOLNI???

Most én is kérdezhetném: hogy miért rajongok annyira a fotós társadalomért?

Na, erre ki fog tudni egyértelmű választ adni? Csak is ÉN!!!

Ergó, válaszold meg a saját kérdésedet!!

Íme a kérdésedre a válasz: talán azért, mert te is egy szeretnél lenni közülük!

2015. szept. 27. 11:07
 3/3 A kérdező kommentje:
2/2 Te komolyan annyira "kedves" vagy :D Viszont van abban valami hogy szeretnék egy lenni közülük. Ne hidd hogy magam nem próbálok rájönni a válaszra mert amióta észrevettem ezt folyamatosan keresem a választ. Ráadásul ha tudnám nem kérdezném :)
2015. szept. 27. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!