Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy visszautasítás mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy visszautasítás mennyire töri össze egy lány lelkét ha még nem volt senkije, és már nem olyan fiatal?

Figyelt kérdés
2015. szept. 26. 19:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát ez sok mindenen múlik... mindenképpen érdemes finoman adagolni és megindokolni, hogy tanulhasson belőle. Tapasztalataim szerint ha az ember ÉRTI a visszautasítás okát, akkor könnyebben elfogadható.
2015. szept. 26. 19:16
 2/10 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem,ha sose volt senkije,akkor nem is volt veszteni valója,megszokhatta hogy nem kap esélyt,és kész
2015. szept. 26. 19:17
 3/10 anonim ***** válasza:
A nem olyan fiatal jelent vagy 24 éves kort? :) A visszautasítás senkinek nem esik jól. De van élet utána is.
2015. szept. 26. 19:17
 4/10 A kérdező kommentje:
Csak arra gondoltam, hogy mondjuk 20 vagy annál több. Az is fiatal, tudom, de azért más, mintha 16 lenne.
2015. szept. 26. 19:19
 5/10 anonim ***** válasza:
90%

Elveszti minden önbecsülését de megpróbálja majd a világ elől titkolni h legbelül millió darabra tört...

Aztán hosszú idő alatt újra építi az összetört részeket

Attól is függ h mennyire éltele bele magát abba h ez most más lesz mint a többi, hogy ős is megtapasztalhatja a szerelem és a törődés érzést...

2015. szept. 26. 19:19
 6/10 anonim ***** válasza:
72%
borzalmas... engem nagyon összetört, és hiába próbáltam megutálni a pasit nem ment, szeretem de gyűlölöm h nem szeret, és még inkább mert nem hobbyból szerettem meg hanem okot adott rá, majd mire észbe kaptam és viszonoztam az udvarlását úgymond "meggondolta" magát...aranyom:S
2015. szept. 26. 20:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Fél év után lesz@rja. Tapasztalat.
2015. okt. 17. 13:01
 8/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, kifejtenéd bővebben?
2015. okt. 18. 19:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az a bizonyos kémia tényleg elmúlik egy idő után,még akkor is, ha vkivel együtt vagy, ha meg nem kapsz eselyt, meghamarabb. Akkor jó egy párkapcsolat, ha a felek gyakorta újra tudják élni a szerelmet. Ha csalódik egy lány egy fiúban, hamar elmúlik a kémia,már nem látja olyannak,mint előtte. Nem latja irreálisan szépnek és jónak. Viccen kívül kicsit a részegséghez, és az abból való kijózanodáshoz tudnám hasonlítani.
2015. nov. 4. 22:20
 10/10 anonim ***** válasza:
ha rájövök,h. az a fiú egyáltalán nem lett volna az esetem, nem visel meg nagyon. Sőt,talán meg örülök is,h. nem jöttem össze egy ciki arccal.
2015. nov. 4. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!