Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az egy 37 éves pasinak, akinek van csaja, hogy törlön a face oldalamról?
Figyelt kérdés
Egyszer találkoztunk beszélgettünk, aztán megmondtam neki, hogy részemről nem lesz több. Kicsit megsértődött. Most meg megkérdezi, hogy miért törlöm!2015. szept. 25. 22:30
1/9 anonim válasza:
Én is megsértődnék, ha visszautasítanának. A f*** ki van már veletek, nők!
De amúgy ha van barátnője akkor elég bunkóság ismerkedni. Ettől függetlenül még áll amit mondtam.
2/9 A kérdező kommentje:
Számomra nem volt a szimpatikus mint pasi, mint ahogy én neki.Nem éreztem a vonzalmat iránta. Ez miért baj?
2015. szept. 25. 22:42
3/9 anonim válasza:
Nekem nem baj. Most nem én voltam az áldozat. Irántam sem érzett soha senki együttérzést. De attól még véleményem lehet.
4/9 anonim válasza:
gondolom vagy gyors numerát, vagy hülyíteni, hogy legyezgesse a hiúságát....
jobb h dobtad hidd el!
5/9 A kérdező kommentje:
Megmondtam neki, hogy én írányítok, de nem hitte el, most meg megsértődik. Jogtalanul.
2015. szept. 25. 22:50
6/9 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem érdekelne, legyintenék és másnapra el is felejteném az illetőt. Mondjuk én az ilyesmit már ott helyben úgymond "élőben" lerendezem, amikor közölnék velem a visszautasítást, ezt csak teoretikusan mondom mert ilyen még nem fordult elő, valahogy imádnak vagy csak folyamatosan mázlim van :-) Nagyon amatőr húzás visszakérdezni, hogy miért töröl, nekem az önbecsülésem ezt eleve nem engedné meg. Úgy lennék vele, hogy így járt, és valószínűleg nekem is jobb lesz így.
7/9 omba válasza:
HA egyszer találkoztál vele, akkor nem "ismerős", amúgy mi köze van hozzá?
De hol kérdezi ezt?
8/9 A kérdező kommentje:
Az egyik közösségi oldalon, de ez nem fontos szerintem.
2015. szept. 26. 20:43
9/9 anonim válasza:
tiltsd már le a francba, igen, végig van sértve a hiúsága!!!
na és?
ha annyira félre akar kúrni, akkor neme egyszerűbb felcsípni egy útszélit jó pénzért?
Ember, nő vagy, legyen már tartásod!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!