Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az emberek miért olyan undorit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek miért olyan undoritoak hogy más kapcsolatával foglalkoznak?

Figyelt kérdés
Miert kell szemétkedni? Ha nem csinal semmit az egyik fél,miért kell róla kitalàlni dolgokat?Miert kell szemétnek lenni?vagy beköpni a másikat a legpicibb apró dolgon?
2015. szept. 24. 23:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hát ezt én is szeretném tudni!

A barátom egyik "legjobb haverja" ilyen,amióta csak össze jöttünk egy .... állandóan azt szajkózza a barátomnak mikor szakítunk már,meg belé akarja tukmálni,hogy nem szeret már engem. A barátom is bőven hibás,mert ő meg abba a hibába esett,hogy elmondhatja neki,ha probléma van kettőnk közt. Csakhogy ő nem azért mondta,hogy kioktatást kapjon,hanem hogy a haver meghallgassa. Szerencsére a barátom már rájött,hogy nem kell mindent kitálalni neki.Plusz ez a haver nem tudja benyelni,hogy igaz voltak barátommal nagy veszekedések,de ettől még kitartunk. Azt sem tudja lenyelni,hogy én a szemétkedései ellenére ha összefutunk rendes vagyok hozzá. Persze ilyenkor mindig jön a szöveg h bir ám engem. Jah,mert nem az ö agyszüleményét erősítem miszerint szerinte hisztis,beteg p*csa vagyok.

Én már leszarom,barátom is tudja merre hány méter.

Ez a haver egyébként régen azt csinálta,hogy ha barátom par napig nem írt neki,vagy ment el hozzá már nyomta a hisztit emiatt. Nem hiszem,hogy ez a srác normális,de engem meg nem érdekel. Úgysem jön be neki amit akar,és nevetséges ahogy vergődik.

2015. szept. 25. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!