Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha randi közben megcsókol a lány?
Figyelt kérdés
Találkozgatok egy fiúval, és már odáig eljutottunk, hogy pár randi végén már megcsókolt (még nem nyelveset). Én randi alatt is szeretnék már hosszabb ideig csókolózni, persze egy csendes helyen, ahol nem nagyon néznek. Csak bújjak hozzá közelebb, és csókoljam meg? Vele csókolóztam először, pedig 19 vagyok már.2015. szept. 23. 12:08
1/5 anonim válasza:
Csak bújjak hozzá közelebb, és csókoljam meg? Igen.
2/5 anonim válasza:
Most fiú vagy vagy lány?
Döntsd el hogy melyik!
3/5 anonim válasza:
Kib.... naiv vagy! Legkésőbb az első randi végén egy nyelves csókcsatát kellett volna tolnotok mégpedig úgy, hogy Ő KEZDEMÉNYEZ!
Meg is érdemled, ha egy ilyen mulya fszomöccsével vagy! Már rég ki kellett volna adnod az útját! De neked ő az első blablabla. Akkor nézzed ahogy bénázik!
4/5 anonim válasza:
Igazad van 3-as! Sőt, tovább megyek: mulya és életképtelen, aki az első randira nem letolt nadrággal érkezik! (Irónia. Még mielőtt valaki komolyan veszi... :))
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!