Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez is olyan nyálas ajándék? Legfőképp férfiak válaszára vagyok kíváncsi.
Nemsokára lesz az egy éves fordulónk a barátommal,akivel nagyon szeretjük egymást.
Arra gondoltam meglepem valamivel, de nem szerettem volna valamilyen monoton, nyálas ajándékot, mint pl szivecskés bögre,párna meg a társai.
Kitaláltam valamit,de bizonytalan vagyok. Ugye vannak ezek a pólók,amikre nyomtatnak különböző dolgokat. Na most én nem olyan megszokott "I'm her man, I'm his lady"szöveget íratnék. Hanem, mivel nekem a vezetéknevem Király, néha királylánynak hív,vagy hercegnőnek, és ilyenkor mindig mondom neki,hogy ő pedig nekem a hercegem.
Ebből kiindulva, az én pólómon lenne egy női korona, az övén pedig egy sima "fiús" korona.
Ez is olyan nyálas? Ti mennyire örülnétek neki?
Szerintem nem rossz.
Bár valószínű,hogy inkább alvód póló lenne,de akkor se :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!