Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az az általános...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az az általános nézet itt, hogy a szép nőkre kell pénzt költeni? Egy átlagos nő, esetleg átlagon aluli külsejű nem érdemelné meg, hogy költsenek rá?

Figyelt kérdés
Sőt,eltartani senkit nem kell,de miért csak a külsőt akarják sokan "megfizetni"?
2015. szept. 22. 21:53
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
7.Ha én pasi volnák,vásárolnák ezt-azt a barátnőmnek,de nem a külseje miatt,hanem én is a lelki-szellemi szintje miatt.
2015. szept. 22. 22:24
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2015. szept. 22. 22:25
 13/21 anonim ***** válasza:
Most miért kellett az 1-est lepontozni, mikor teljesen korrekt dolgot írt?
2015. szept. 22. 22:33
 14/21 anonim ***** válasza:
93%

Mert a szép nő tudja hogy sokkal több férfit tud bevonzani. Akinek pedig szép nő kell az fizesse meg különben a konkurencia lecsapják a kezéről.

Ez olyan mint a Mercedes es a Suzuki. A Mercedes sokkal drágább es a szerviz es alkatrész költség is magasabb igy nem mindenki engedheti meg magának. De megis sokan szeretnének Mercedest.

Az átlag nőre azért nem költenek mert sok átlag nő szaladgál kinn igy nem éri meg egybe sokat befektetni.

2015. szept. 22. 22:36
 15/21 anonim ***** válasza:

Ki az átlagos nő es ki a felsőkategorias? Mesélte mar el nekem valaki miről lehet megkülönböztetni őket.

A mercedesrol ordít hogy jobb mint a Suzuki...

2015. szept. 22. 22:39
 16/21 anonim ***** válasza:
#11: 7-es vagyok. A volnák, vásárolnák helyett volnék, vásárolnék. :)
2015. szept. 22. 22:41
 17/21 A kérdező kommentje:
Vajdaságban ez a szójárás.:) De amúgy tudom,csak elengedtem magamat.:)
2015. szept. 22. 23:02
 18/21 anonim ***** válasza:
Egyik legjobb gyerekkori haveromat egy igazi sárkány szerezte meg, ronda, kövér, agresszív és uralkodik rajta, meg persze sokat is kell rá költenie.
2015. szept. 22. 23:12
 19/21 anonim ***** válasza:

Szép nőnek mondanak, és sosem vártam el, hogy költsenek rám, és nem is (csak) dugásra használtak sosem.

Költök én magamra elég sokat, nem kell, hogy még a barátom az az én dolgaimra költse a pénzét. :)

2015. szept. 22. 23:37
 20/21 anonim ***** válasza:

Ha egy férfiban nincs sok érték (nem jóképű, nem humoros, nem tud jól kommunikálni) akkor az egyetlen dolog, amivel be tud vonzani egy nőt, az az, ha mindenféle drága holmit vesz neki.

Ha egy szép nővel van dolguk, tudják, hogy a nő valszeg megkaphat náluk sokkal jobb férfiakat is, ezért többet is hajlandóak belefektetni a nővel való kapcsolatukba, viszont egy átlagos külsejű nőnél talán annyira nem hajtja őket annyira ez a versenyszellem, így ebben az esetben maradnak az olcsóbb dolgoknál.

2015. szept. 23. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!