Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ismerkednétek olyan lánnyal, akinek még van barátja, de már nem sokáig, mert úgyis elhagyja!? 21/L
jogos a #10 kérdése. :) miért nem hagyod el korábban? kapcsolatfüggő vagy esetleg, és mennél egy másikba egyből? :D ez esetben biztos nem is szívesen ismerkednék, meg akkor se, ha rinyálnál nekem arról, h milyen rossz volt vele, jöhet az is, de ne töményen egyszerre.
egyébként én fiúkkal is szívesen ismerkedek, ha jófejek, mert egy ismerkedésből nem lesz feltétlenül kapcsolat, de ne írjanak azért melegek, nem úgy értettem! :D
Nem. Az exemmel így jöttem össze. Három évre rá én voltam az, aki átvándorolt a fax másik végére és mellettem kezdett el mással "ismerkedni".
Az ilyen gerinctelen nőket én messzire kerülöm.
Kedves válaszolók!
A kérdező vagyok, csak a másik fiókomat töröltettem. És úgy értettem, hogy a srác (barátom) fogja elhagyni a lányt (vagyis engem) hónapok múlva bizonyos helyzet miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!