Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyannal aki súlyos mentális zavarokkal küzd?
Figyelt kérdés
2015. szept. 21. 15:44
12/13 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen jellegűre gondolsz, kérdező. Skizofrénnel nem szívesen. Szorongós, fóbiás, vagy depresszióssal viszont igen.
13/13 anonim válasza:
Ha tényleg súlyos mentális zavarról beszélünk, akkor az esetek többségében nem (mert van olyan is, aki egy enyhébb depressziót vagy egy önbizalomhiányt is annak vesz... tudom, ésszerűtlenül... de attól függetlenül van ilyen). Talán egy pánikbeteggel, klausztrofóbiással még tudnék együtt élni, ha ő maga is akar saját magán segíteni. De rokoni körben voltak mentális zavarokkal küszködő emberek, és hát borzalmas velük sajnos. Van egy skizofrén rokonom, aki sokszor nincs tudatában annak, amit csinál, ebből következik, hogy a gyógyszerét sem szedi mindig rendesen, és ilyenkor ön- és közveszélyes. Folyton ügyelni kell rá, nehogy valamit csináljon, ugye gondozóba menni nem akar, gyámságot még nem tudtak felette szerezni... nagyon durva dolgokat csinált már. De nagymamám is vmi idegbetegségben szenvedett - mivel nem volt hajlandó magát kivizsgáltatni, nem tudom, pontosan milyen betegség volt. De összekeveredtek benne az emlékei, új dolgok is belekeveredtek az emlékeibe, amit aztán úgy jegyzett meg, és tényleg azt hitte, megtörtént vele, mikor nem. Ebből kifolyólag nagyapámat és anyámat is utálta. Engem vmiért szeretett, de volt olyan, hogy egyszer nagyon rossz állapotában elmentünk anyával hozzá, és engem anyám tükörképének látott, és velem is ordítozott. Na, az ilyet én nem bírnám rövid távon sem nap mint nap, akármennyire szeretem az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!