Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az önbizalom hiány orvosolható? Mármint ha észrevesszük, hogy egy barátunk az, mit lehet tenni? 22n
Mindig is érdekelt a pszichológia, ezen belül pedig a személyiségzavarok.
Az egyik barátom szerintem erős önbizalom hiányban szenved. Legalábbis a tünetek teljesen megegyeznek.
Van barátnője évek óta, de igazából se tőle, sem pedig a szüleitől nem kap lelki tuningot. Amit ő maga is mondott, hogy sajnos ez a helyzet.
Sokszor hozzám jön "lelki segélyért", de igazából magam sem értem a dolgot. A kapcsolata gyenge lábakon áll. Mert ugye alapjáraton a párunk "dolga" támogatni, segíteni minket, nem?
Kb. 2 éve jött ez elő, mindig be-be nyög dolgokat, akik miatt taccson van.
Nekem ez fura. Ha két ember szereti egymást, nem lehet az egyik ennyire elégedetlen, figyelem, meg minden hiányos...
Ez hosszútávon meddig működhet? Kigyógyítható amúgy? Vagy van aki ebbe is beletörődik? Mert olykor olyan, mint aki menekülne a kapcsolatból, mégis együtt vannak. Miért nem keres olyat, aki megbecsülné? Neki is céloztam erre, de mondhatni kikerülte a válaszadást...
Én segítenék neki. Nekem is voktak gyenge időszakaim, de mára erős lettem, mert úgy álltam hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!