Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől függ, hogy tetszik e a nőnek egy férfi test?
Átlagnál izmosabb vagyok,de(egyáltalán nem túlzás.Rendben vannak az arányaim is az adonisz idex szerint.A nőknek viszont nem tetszik.
Van egy haverom,akinek semmi alakja nincs.Válla keskeny,csípője széles,még a melle is lóg,és a nők a testére.
Fogalmam sincs,mit kéne tennem...
A hatodik válaszoló szerint az izmos test nem természetes?? XD
Egyébként attól függ, hogy bejön-e a srác. Ha bejön, akkor akár azzal a testtel együtt fog tetszeni, ami kevésbé az estem. :)
De nekem van barátom, aki nagyon az esetem fejre-testre, de leginkább azért mert annyira egy hullámhosszon vagyunk. :) Ő izmos amúgy, a válla mostanság szélesebb a sok küzdősporttól. Ez az esetem, de nem ezért imádom, bár ezért is. :) Legjobb barátommá lett, és jó vele bármit csinálni, azért jön be. :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!