Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől függ, hogy tetszik e a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől függ, hogy tetszik e a nőnek egy férfi test?

Figyelt kérdés

Átlagnál izmosabb vagyok,de(egyáltalán nem túlzás.Rendben vannak az arányaim is az adonisz idex szerint.A nőknek viszont nem tetszik.

Van egy haverom,akinek semmi alakja nincs.Válla keskeny,csípője széles,még a melle is lóg,és a nők a testére.

Fogalmam sincs,mit kéne tennem...

2015. szept. 21. 11:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A hatodik válaszoló szerint az izmos test nem természetes?? XD

Egyébként attól függ, hogy bejön-e a srác. Ha bejön, akkor akár azzal a testtel együtt fog tetszeni, ami kevésbé az estem. :)

De nekem van barátom, aki nagyon az esetem fejre-testre, de leginkább azért mert annyira egy hullámhosszon vagyunk. :) Ő izmos amúgy, a válla mostanság szélesebb a sok küzdősporttól. Ez az esetem, de nem ezért imádom, bár ezért is. :) Legjobb barátommá lett, és jó vele bármit csinálni, azért jön be. :)

19/L

2015. szept. 21. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!