Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt tényleg csak a szex miatt csinálta? Van ilyen?
Szerintem elég egyértelműen elmondta... Az ismerkedési szakasz erről szól: vagy kialakulnak mélyebb érzések, vagy nem, erőltetni nem lehet semmit.
Az hiba volt, hogy túl hamar bevontad az életedbe, tanulj belőle, és legközelebb várj ezzel.
De nem tudsz mit tenni.
Amúgy nem, valószínűleg nem a szex miatt kellettél, hanem tényleg esélyt akart adni annak, hogy kialakuljon benne valami, de nem alakult ki. Te akarnál olyan emberrel lenni, aki nem szerelmes beléd? Gondolom, nem... akkor pedig ne bánd! Lépj tovább, ismerkedj, és máskor ne éld bele magad ennyire az elején. Pár hét még semmi...
Ti nők, annyira megvezethetőek vagytok, egy kis törődésért cserébe. Égnek áll a hajam. :D
"de úgy tűnt komolyak a szándékai"
Amíg hamar odaadod magad egy férfinek, addig nem fog rád igazi nőként tekinteni. Legalábbis a normálisabbja.
"Elvitt Horvátországba is kirándulni, és mindig mindent ő állt és minden úgy volt, ahogy szerettem volna. A testvéremnek is hozott ajándékot..stb. "
Nem gondolod, hogy az az ember vásárol állandóan, meg halmozza el a másikat, aki kompenzálni akar általa valami hiányosságot, vagy leplezni akar egy valódi vágyat? /hogy csak szexre kellesz neki/.
Komolyan, szégyellem magam, hogy ilyen naív emberek vannak a Földön. :/
# 1: Csak a magad nevében beszélj! Egy egészséges szexualitású, felnőtt férfi nem fog hónapokat várni a szexszel, ahogy egy egészséges szexualitású nő sem. Egy párkapcsolat pont az intimitás révén tud elmélyülni, és nem árt, ha kiderül az elején, hogy mennyire van meg szexuálisan az összhang a felek között.
Én nőként nem tudok komoly kapcsolatot kezdeni olyannal, akinek nem ismerem a szexualitását.
Erdekes, amit irsz.
Melyebb intimitast ereztel vele, mint massal?
Nem gondolom, hogy kihasznált, vagy csak szexre kellettél volna neki. Ha egy férfi csak szexpartnert keres, az nem mutattatja be magát a lány családjának, sőt, nagy ívben kerüli őket. A magam részéről elhinném, amit írt, hogy nem alakultak ki benne mélyebb érzelmek, ezért nem akarja folytatni a kapcsolatot.
Nekem kicsit gyorsnak tűnik a kezdés, és itt most nem a szexre gondolok (az csacsiság, ha túl könnyen adod magad, akkor nem kellesz már), de pár hét alatt bemutatás, ebédfőzés, nyaralás... Legközelebb kicsit lassíts a tempón, ráérsz bevonni a fiút az életedbe akkor, ha már kialakult egy mélyebb kapcsolat közöttetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!