Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik pasi jön be legjobban? :D
Sebastian Vettel
Fernando Alonso
Nico Rosberg
Felipe Massa
Jamie Alguersuari
Lewis Hamilton
Timo Glock
Nico Hülkenberg
Jenson Button
Alonso és Button a legjobbak/legszexibbek. Ha itt lenne Kimi, akkor persze ő tarolni.
Egyébként láttátok már őket élőben? Ezek a képek azért eléggé "megcsináltak", megszerkesztettek. Én a többségükkel találkoztam már és azt kell mondanom, hogy Kimi talán még helyesebb, mint a képeken. Button és Alonso szintén nagyon helyes, de azért nem annyira, mint ezeken a retusált képeken. A többiek közel nem így néznek ki a valóságban, mint itt.
alguersuari(L)
de ugylátom nem csak nekem jön be.
meg kimi örök kedvenc.
és tavaly piquet(L) (mellesleg róla sincs kép)
alguersuarit elírtad mert nem jamie, hanem jaime de mindegy.
és láss csodát mindenki téged utánozott és mindenki úgy írta...
Én nem úgy írtam! Ideges is lettem, hogy ha már valakinek bejön annyival megtisztelhetné, hogy helyesen írja a nevét de mondom a csajok biztos nem tartják ezt fontosnak szóval gondoltam felesleges lenne tépni a szám, hogy tanuljanak meg írni...
Egyébként ez egy spanyol név, nem tudom miért mondják "dzséminek".
Mondjuk mindegy mert J.A. azt nyilatkozta, hogy elviseli, ha így szólítják... :) Gondolom már megszokta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!