Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz, hogyha így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, hogyha így állok hozzá ehhez?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy még nem volt komoly kapcsolatom, de nem is igazán érzem, hogy lenne rá szükségem jelenleg, csak néha érzem, hogy azért ebben a korban már kéne lennie valaminek.Inkább azzal vagyok elfoglalva, hogy tanuljak és később legyen elég pénzem ahhoz, hogy megtudjam alapozni a jövőmet, ezért nem is nagyon foglalkozok "magammal", természetesen próbálok adni a megjelenésre, szóval nem igénytelenségre gondolok, hanem arra, hogy a személyiségem fejlesztését háttérbe helyezem, mert úgy gondolom, hogy még bőven lesz időm olyan emberré válni, amilyenre a leendő barátnőm mindig is vágyott.Mit gondoltok? Gáz, hogy így állok hozzá?
2015. szept. 20. 15:40
 1/4 A kérdező kommentje:
A koromat azt kihagytam, bár szerintem lényegtelen, de inkább leírom. (18)
2015. szept. 20. 15:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem gáz.

Nem mindenki vágyik még ennyi idősen kapcsolatra.

2015. szept. 20. 16:36
 3/4 anonim ***** válasza:
A szemelyisegednek (mar ha nem ertelmezted felre) hatalmas szerepe van a jovod megalapozasaban, nem csak csajozashoz kell. Onmagadert akarj folyamatosan jobb emberre valni, ne a lanyokert.
2015. szept. 20. 17:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Ennyi idősen nemhogy látóhatáron se volt fiú, nem is akartam, a baráti köröm se túlzottan pasizott (csak egy-ketten, ők se komolyan még).

A ló túloldalára se akarok átesni, ezért ezt csak úgy értem, hogy nem gáz.

Viszont a személyiségnek folyamatos fejlődésre van szüksége.

2015. szept. 20. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!