Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem legjobb haverja rám hajtott, ilyenkor mi a teendő,
ha egyszer hajt a bosszúvágy?
Figyelt kérdés
Az exem bőven megérdemelné, mert szörnyű dolgokat tett a hátam mögött, miközben együtt voltunk. Én a baratjával ettől függetlenül jobba maradtam és még pár haverjával a szakításunk után. Érzem, tudom, hogy tetszek neki másképp nem hozna folyamatosan zavarba a bókjaival és a tekintetével. Ami visszafog, az az, hogy őt nem használhatom ki, mert tulajdonkeppen azt tenném ha viszonoznám a közeledését, hisz nem lenne tiszta a szándékom. Nem voltam én mindig ilyen, de a volt barátom olyan nyomokat hagyott bennem, amit nem leszek mar kepes sohasem elfelejteni. Félek, hogy nem fogja visszakapni az élettől...
Magamat is csak hibaztatni tudom, hogy egyutt voltam egy ilyen emberrel!!! Egyszeruen ep esszel nem tudom felfogni, hogy en ezt mivel erdemeltem ki...keptelen vagyok azon tul jutni, hogy semmit nem jelentettem neki es igy kihasznalt...!!!
Hol leszek en kepes barkivel is kapcsolatot kialakitani, ezek utan!??
2015. szept. 16. 23:52
12/16 anonim válasza:
Értem én, hogy az.. Nem akarok veled "kinek van nagyobb baja" versenyt rendezni, de nagyon nehéz elképzelnem, hogy a barátod jobban elbánt volna veled, mint velem az első szerelmem, aki konkrétan minden téren kihasznált és tönkretett egy életre. Érzelmileg, anyagilag, egészségileg.. Ő a jövőmet is tönkretette, nem csak azt az időszakot, amit vele töltöttem. Gondolom a barátod megcsalt, megalázott, hazudott.. ennél sokkal rosszabb is történhetett volna, bár adott helyzetben ez nem vígasztalja az embert. Engem is hajtott a bosszú évekig, depressziós voltam, amiért én szenvedek, ő pedig éli boldogan az életét. Már nem érdekel. Az a kapcsolat sok mindenre megtanított, neki köszönhetően később normális, új párra találtam, az életemben bekövetkezett változásokat pedig el kellett fogadnom, mást nem tehettem. Ameddig vele voltál, ő tette pokollá az életedet, most, hogy megszabadultál tőle, te teszed magadnak azzá. Ha egyszer lehetőséged lesz visszavágni, meg fogod tenni. Ameddig az a perc nem jön el, ne pazarolj rá több gondolatot. Élj olyan életet, amilyet szerinted megérdemelsz.
2015. szept. 17. 00:00
13/16 A kérdező kommentje:
Ertem.Bocsanat, csak amugy siman eltudom kepzelni, hogy ezt tette /mondta volna amit az iment leirtal, ezert is akadtam ki.Igen megcsalt(nem is kikkel es akarhogy), becsapott, atvert, hazudott, hatraltatott az eletben.
Ha tudnam, hogy legalabb ennek a felet visszakapja a sorstol, eskuszom nyugodt lennek, de az ilyen embereknek sajnos mindig szerencsejuk van es felek belegondolni, hogy O boldog lesz en meg nem.
2015. szept. 17. 00:11
14/16 anonim válasza:
Kérdésem van, ne nekem válaszolj majd, hanem magadnak: az exed egy tetű. Elképzelhető-e, hogy egy tetűnek jólelkű angyalka haverja van? Az exed havarja valószínűleg pontosan tudta, hogy miket művel veled a tetű, együtt röhögtek rajtad, most meg eljátsza neked ezt a "mi azért maradjunk barátok" műsort, miközben csak azt várja, hogy bánatodban, dühödben, vagy sértett hiúságodban mikor tolod le a bugyidat... ne legyél naív, mert újra pofára ejtenek.
2015. szept. 17. 00:40
15/16 anonim válasza:
Szerintem egy megromlott kapcsolat emléke miatt kialakult busszú nem ér annyit, hogy ilyent tégy a testeddel, lelkeddel! Arra nem gondolsz, ha megteszed, akkor kibeszélnek majd, hogy milyen volt veled?
2015. szept. 17. 01:51
16/16 anonim válasza:
Jól írja a #14-es válaszoló, tetűnek tetű a haverja. Most az, hogy kis tetű vagy nagy tetű, lényegtelen. A haverok egymás közt sok mindent megbeszélnek, épp úgy, mint a barátnők.
Egy ilyen bosszúállós kapcsolatba ne menj bele, mert ismét megsebzed magad, és nem éri meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!