Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mít utáltok legjobban egy fiúban?
Nos, kérdező, te a rossz tulajdonságokra kérdeztél rá. Ha van, amin tudsz változtatni, hajrá.
Nekem pl. rengeteg harcom volt apámmal, és ami benne bosszant, az más férfiban is bosszant, szóval nem akarok olyan társat, aki az apámban bosszantó tulajdonságokkal rendelkezik, mivel pontosan tudom, hogy mennyi kár származik belőle. Nem akarok csöbörből vödörbe lépni. Ez, feltételezem, érthető. Ha valaki nem tapasztalt ilyen dolgokat, nyilván azok neki nem biztos, hogy negatív tulajdonságok lesznek.
Ma pl. azon akadtam ki, hogy nem akart egyedül elmenni a gyógyszertárba, mert cikinek érzi (több, mint 30 év házasság után!!!), hogy anyámnak megvegyen egy intim gyógykészítményt.
Nem tudom mennyire aktualis de valaszolok :D
En azt nem szeretem egy fiuba ha nagyon alpari modon beszel el lanyrol/lannyal szamomra ez nagyon visszataszito tud lenni, talan azert mert bennem van az is hogy akkor rolam/velem mért ne beszelne igy?! Es ebbol kiindulva a tulzott csunya beszedet se szeretem hallgatni... persze mondhatnam azt hogy nem szeretem ha onzo ha bekepzelt ha onfeju ha rosszindulatu de igazabol ezek a tulajdonsagok ugyanugy idegesitenek a lanyokba is vagy az osszes tobbi emberbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!