Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mít utáltok legjobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mít utáltok legjobban egy fiúban?

Figyelt kérdés
Mitől vagytok készek lehet legyen szó a barátotokról vagy vadidegenről
2015. szept. 16. 14:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
45%
Ha akármilyen felületen ami visszaveri a tükörképét, magát nézi meg igazgatja a haját,stb...
2015. szept. 16. 17:28
 12/16 A kérdező kommentje:
Azta mennyi dolog bosszant titeket írhattok még aztán összegzek hogy mennyire utáltok. :/ eddig 3 dolgot is találtam ami jellemző rám
2015. szept. 16. 17:40
 13/16 anonim ***** válasza:

Nos, kérdező, te a rossz tulajdonságokra kérdeztél rá. Ha van, amin tudsz változtatni, hajrá.

Nekem pl. rengeteg harcom volt apámmal, és ami benne bosszant, az más férfiban is bosszant, szóval nem akarok olyan társat, aki az apámban bosszantó tulajdonságokkal rendelkezik, mivel pontosan tudom, hogy mennyi kár származik belőle. Nem akarok csöbörből vödörbe lépni. Ez, feltételezem, érthető. Ha valaki nem tapasztalt ilyen dolgokat, nyilván azok neki nem biztos, hogy negatív tulajdonságok lesznek.

Ma pl. azon akadtam ki, hogy nem akart egyedül elmenni a gyógyszertárba, mert cikinek érzi (több, mint 30 év házasság után!!!), hogy anyámnak megvegyen egy intim gyógykészítményt.

2015. szept. 16. 21:44
 14/16 anonim ***** válasza:
melyikek igazak rád?
2015. szept. 16. 22:29
 15/16 A kérdező kommentje:
Rám jellemző a divatozást kinőttem ,de azért nem vagyok igénytelen buta talán annyiban hogy pár perc kell míg leesnek a dolgok kicsit néha úgy érzem hogy unalmas vagyok, de ezt döntésnek el ti
2015. szept. 16. 22:49
 16/16 anonim válasza:

Nem tudom mennyire aktualis de valaszolok :D

En azt nem szeretem egy fiuba ha nagyon alpari modon beszel el lanyrol/lannyal szamomra ez nagyon visszataszito tud lenni, talan azert mert bennem van az is hogy akkor rolam/velem mért ne beszelne igy?! Es ebbol kiindulva a tulzott csunya beszedet se szeretem hallgatni... persze mondhatnam azt hogy nem szeretem ha onzo ha bekepzelt ha onfeju ha rosszindulatu de igazabol ezek a tulajdonsagok ugyanugy idegesitenek a lanyokba is vagy az osszes tobbi emberbe.

2017. aug. 11. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!