Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az olyat kedvesen "visszautasítani", aki ki sem nyilvánítja konkrétan, hogy szeretne valamit?
Figyelt kérdés
2015. szept. 15. 14:46
11/12 anonim válasza:
Az a hitegesd és pattintsd le nagy ökörség.
Legjobb, ha odaállsz elé, és mondod neki, hogy:
Figyelj, nem tudom, hogy mi van benned valójában, de ÉN úgy érzem, hogy hajtasz rám, és ez engem zavar, mert nem akarok tőled semmit. Ha valóban hajtasz rám, akkor kérlek ne, ha pedig nem, akkor kérlek változtass azon, ahogy "barátkozol", mert nekem ez így kényelmetlen.
12/12 anonim válasza:
Legjobb ha nem utasítod vissza. Így nincs is probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!