Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szemétség lenne-e, ha társkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemétség lenne-e, ha társkeresőkön az alábbi módon szívatnám a felszínes embereket?

Figyelt kérdés

Készítenék két profilt:

1. Átlagos kinézetű (nem nagyon ronda, nem kövér, de nem is izmos) férfit tennék be a képhez, még nem tudom, hogy a saját magamat tenném-e, vagy sem.

2. Egy kigyúrt férfiról tennék ki képet, lehetőleg olyat, hogy ne jöjjenek rá, hogy kamu.

Az 1. profillal ráírnék lányokra kedvesen, ismerkedő szándékkal.

Aki visszaírna, és ismerkedni szeretne, azzal ismerkednék. :)

Aki nem írna vissza, vagy elutasítana, később ráírnék a 2. profillal, kissé "rosszfiúsabb" stílusban.

Ha azt is elutasítaná, hagynám.

Ha a 2. profilt már elfogadná, és próbálna ismerkedni, akkor egy ideig hülyíteném, megbeszélnék vele egy találkát, majd nem mennék el, és később már nem írnék többet neki.

Mielőtt azzal támadnátok, hogy nőgyűlölő vagyok, nem, nem vagyok az. Egyáltalán nem gyűlölök minden nőt, csak a felszíneseket.

És attól még, hogy engem elutasít egy nő, nem tartom felszínesnek. Attól viszont igen, ha egy normálisan közelítő, átlagos külsejű férfit igen, és egy izmos rosszfiút nem. Ha mindkettő megvan, akkor tartom felszínesnek.

Ha nőgyűlölő lennék, minden nőt szívatni akarnék, de nem ezt teszem, hanem szándékosan kiválogatom a felszíneseket a fenti módszerrel.

Mielőtt írnátok, hogy férfiak között is vannak felszínesek, szólok, hogy egyetértek. Miért nem csinálom meg ezt a férfiakkal? Mert férfi vagyok, és engem a felszínes nők zavarnak jobban. De ha valaki nő ugyanezt meg szeretné csinálni a felszínes férfiakkal, nyugodtan! :)

2015. szept. 14. 19:56
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:
30: Igen, és én épp ezeket szívatnám meg. Leírtam, hogy az izmos profiljáról bunkó, "rosszfiús" stílusban írnék.
2015. szept. 14. 20:55
 32/55 anonim ***** válasza:
Akkor figyelj kishaver! :D hogy jobban mulass, segítek.. csinálok én is kettőt, tuti összefutunk, majd meglátjuk, ki fog jobban mulatni, oksa? Te add meg a korosztályt, én adom a helyet, ahova beregelek. Benne vagy? ;)
2015. szept. 14. 21:04
 33/55 anonim ***** válasza:
32* nő vagyok, de megtalállak :)
2015. szept. 14. 21:05
 34/55 anonim ***** válasza:

Hú! Ezt nagyon kitaláltad!

Esetleg el is felejtheted! :-)

2015. szept. 14. 21:15
 35/55 anonim ***** válasza:
100%

Jó, jó, őket szívatnád, de semmit nem érnél el vele. Egy randijuk nem sikerül, na és. Majd keresnek más ízlésüknek megfelelő pasit.

Tényleg nem fogod fel?

Ez csak neked egy beteges időtöltés, semmi haszna és igazán senkivel ki sem tolsz.

Ha te nem csinálod ezt, úgy is sok társkeresős randi nem jön össze.

2015. szept. 14. 21:18
 36/55 anonim ***** válasza:
Írj már egy pár mondatot abban a bunkó, rosszfiú stílusban, mert el sem tudom képzelni, milyen lehet.
2015. szept. 14. 21:27
 37/55 anonim ***** válasza:

És te 2 mondatból levágod,hogy valaki értelmes-e???

Te egy zseni lehetsz...és túl sok időd van!

2015. szept. 14. 21:43
 38/55 A kérdező kommentje:

Miért akkora gond, hogy van időm?

36: 90% önfényezés, némi durvább csípkelődés, intellektuális témák kerülése lenne a rosszfiús profilon.

2015. szept. 14. 21:49
 39/55 anonim ***** válasza:
100%

Undorító ötlet. Nemcsak szíve joga valakinek, hogy azt válassza akit akar, de nem is tudja befolyásolni hogy kihez vonzódik. Idővel változnak az emberek, de az egy bonyolult folyamat. Nem úgy hogy egy ilyen igazság bajnoka kicsit vagy jobban kiszúr velük, illetve egyáltalán nem nyilvánvaló hogy milyen irányba mozdítja őket. De ehhez már kevésbé kellene felszínesnek lenni, hogy megértsd, ugye kérdező?

Aki rendelkezik némi önismerettel, az tudja, hogy nagyon fontos szempont a külső, nőknek is férfiaknak. Tehát semmit nem bizonyítanál kérdező. Inkább magadon kísérletezz. Randizz úgy lányokkal, hogy nem tudod, hogy néznek ki. Aztán nézd meg, hogyan befolyásolja a kinézet a kapcsolat alakulását. A végén rájössz majd, hogy te is pont olyan "felszínes" vagy, mint minden normális ember.

2015. szept. 14. 21:55
 40/55 A kérdező kommentje:
39: Legyen akármiyen szép, bunkó, egoista "rosszlánnyal" én nem mennék el randizni.
2015. szept. 14. 21:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!