Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elég szexi vagyok? Csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég szexi vagyok? Csajok választ.

Figyelt kérdés
Most ebben az életévemben így nézek ki: [link] Elég jól nézek ki?
2010. márc. 13. 08:39
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%
Úgy nézel ki mint valami lekókadt gyomnövény...
2010. márc. 13. 15:16
 22/46 anonim ***** válasza:
nem értem miért kell bántani. persze hogy szép kisfiú vagy
2010. márc. 13. 18:10
 23/46 anonim válasza:
100%
Megnéztem a honlapot amin ez a kép van... Ha igaz amit ott írnak, akkor meg egy hatalmas túskó vagy, kedves kérdező... Merthogy ez a srác állítólag meghalt... Ilyenekkel poénkodni meg elég tapló dolog... grat...
2010. márc. 13. 21:41
 24/46 anonim ***** válasza:
100%
ez a srác egy középsuliba járt velem.. és igen autóbalesetben halt meg.....
2010. márc. 15. 20:49
 25/46 anonim válasza:

szánalmas vagy haver!

Erről a fiúról kb. 1,5 éve láttam emlékvideót youtube-on.

Ilyen taplóktól zeng ez az oldal!!!

Aki nincs teljesen tisztába más jellegű kérdések jelentésével, fontosságával, az szerintem ne is válaszoljon... komolytalan itt nagyon sok mindenki.

Gúnyt űznek egyes emberekből, akik lehet nem olyan életet éltek, mint ők és nem volt olyan családi háttér, hogy tapasztaltabbak legyenek és nem tudják megkérdezni sehol máshol, csak itt, mert nem számíthatnak senkire a családjukban. Az ilyen embereket nem bántani kell, hanem megérteni és segíteni rajtuk!!!!!!!!!!

Aki meg alapból hülyeségeket kérdez, pl: "A barátom bedugta a péniszét, de bent volt a tamponom.Lehetek terhes?" - na ezektől undorodom.. hogy lehet valaki ennyire buta? Na az ilyennek nem megértés kell, hanem egy-két igazán nagy pofon az élettől! és lehet engem leszavazni!

Ezt én így gondolom.

17/L

2010. márc. 17. 20:00
 26/46 A kérdező kommentje:
Szerintem ti másra gondoltatok mert én élek. Ha kell meg is nézhettek gyertek el jövő hét hétfőn a Gárdonyi suliba este 6-ra. Én ott leszek. (edzésem lesz.)
2010. márc. 18. 18:21
 27/46 anonim ***** válasza:

szerintem ari vagy és jol nézel ki(:

16/L

2010. márc. 20. 11:02
 28/46 anonim ***** válasza:
100%
jaj de ronda vagy
2010. márc. 20. 11:03
 29/46 A kérdező kommentje:
Kösz.
2010. márc. 20. 11:04
 30/46 anonim ***** válasza:
100%
Pózer kisfiú.Am manapság ez jön be a lány társaimnak,de személy szerint nekem nem.Miért itt gyűjtesz önbizalmat? Menj el inkább gyúrni,ahogy látom rád férne. 17/L
2010. márc. 20. 11:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!