Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális dolog?
Figyelt kérdés
Apum dupla pénzt hoz haza havonta, mint anyukám és anyukámnál van mégis az összes pénz és apum is zsebpénzt kap csak, ami havi 5 ezer...Sőt van olyan, hogy a zsebpénzéből kell bevásárolnia, szóval az összeset még csak arra se tudja költeni, amire szeretné. Én ezt eléggé undorító dolognak tartom és már anyumnak is mondtam, de nem érdekli. Én biztos nem tudnék egy olyan nővel együtt élni, aki ennyire lekorlátoz és a pénzemet is elveszi teljesen jogtalanul.
17/F
2015. szept. 13. 11:47
11/13 A kérdező kommentje:
Még mielőtt mindenki azt gondolja, hogy apám egy alkoholista nőverő, aki tele van adóssággal, szeretném tisztázni, hogy apám életben nem emelt kezet anyámra és pont, hogy anyumnak van sok adóssága és apumnak volt egy még régebben, de már ki is fizette!! Ne mondjátok, hogy nem látok bele a helyzetbe, mert ebben élek és nagyon jól tudom, hogy anyám hogy viselkedik apámmal meg velem is.
2015. szept. 13. 14:53
12/13 anonim válasza:
Nna, PONT EZÉRT nem adnék én nőnek csak úgy egy fityinget sem, nem hogy a teljes fizetésem.
Anyám ugyanis ugyanez volt pepitában, amíg a fater élt. Neki is csak akkor kezdett egy kis pénze lenni szegénynek, amikor már semmire sem költött (és azt is "kölcsönkérte" tőle időnként).
13/13 anonim válasza:
Ja, és igen... k.-ra nem normális dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!