Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Sminkkel mindenki szebb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Sminkkel mindenki szebb, kivéve, ha igénytelen a smink. " - Egyetértetek-e ezzel az állítással?

Figyelt kérdés

Egy válaszban olvastam ezt.

Nos, lehet, hogy van aki tényleg szebb sminkkel, de szerintem egyáltalán nem mindenki.

2015. szept. 12. 19:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én észre se veszem a különbséget, kivéve, ha igénytelen a smink.
2015. szept. 12. 20:38
 12/18 anonim ***** válasza:
51%

Aki azt mondja, hogy nem igaz, az nem tud sminkelni. Na most, a tinik, vagy az épp tinikorból kinövők, akik ide írnak, nagyrészt nem tudnak. Felkennek egy kis szempillaspirált, szájfényt és hurrá, smink! Vagy a másik szélsőség: öt kiló vakolatot kennek magukra.

A sminknek valójában az lenne a feladata, hogy kiemelje a szebb vonásokat és tompítsa a kevésbé előnyöseket.

Tehát igaz: a jó smink valóban előnyösebbnek mutatja az arcot.

2015. szept. 12. 20:44
 13/18 anonim ***** válasza:
72%

Igen, egyetértek, csak jól kell megválasztani, és nem szabad túlzásba vinni.

Én smink nélkül is bármikor elmegyek bárhová szívesen, semmi szégyellnivalóm nincs, de tény, hogy feldobja kicsit az arcom egy kis szemkontúr + szempillaspirál. :)

2015. szept. 12. 21:33
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan szempontból lényegtelen a smink, hogy ha annak a nőnek jó a kisugárzása, nincs szüksége sminkre. Anélkül is gyönyörű lehet. Egyébként én ha "sminkelek", szebbnek látom magam, pedig csak szemceruzàt és szempillaspirált használok. Viszont van az a kategória akin szimplán egy egyszerűbb smink semmit sem segít... Meg ugye van aki béna és még túlzásba is viszi... Annak meg mind1. Szóval inkább kategorikus ez a smink dolog..
2015. szept. 12. 23:24
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha felteszek egy pici púdert, kiemelem a szemem ceruzával és spirállal, a legtöbb embernek nem tűnik fel, hogy smink van rajtam. Megkaptam már több embertől is, hogy jé, én smink nélkül is milyen szép vagyok, pedig ott volt rajtam... Szempilla spirál nélkül viszont olyan vagyok, mint aki 2 hete nem aludt. De úgy csak itthon mutatkozom :) Szóval lehet hogy tényleg sok embernek nem tűnik fel, hogy a sminktelen nem is sminktelen. Az viszont visszataszító amikor ezüst csillámos vagy kék szemhéjfesték van valakin, gyakran ráadásul elkenődve, mellé valami ütős rúzs. Na az tényleg mindennél csúnyább, akkor már inkább a teljesen natúr!
2015. szept. 13. 10:46
 16/18 anonim ***** válasza:
66%

A smink lényege, hogy kiemelje a szépet.

Én se igazán tudok sminkelni, de bizony szebb lesz tőle az ember. Ha úgy van kisminkelve, ahogy kéne.

2015. szept. 13. 10:49
 17/18 anonim ***** válasza:
én írtam ezt a választ egy kérdéshez. :DD
2015. szept. 13. 17:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Van, aki sminkkel sem szép. Szóval nem igaz.
2017. márc. 18. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!