Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Sminkkel mindenki szebb, kivéve, ha igénytelen a smink. " - Egyetértetek-e ezzel az állítással?
Egy válaszban olvastam ezt.
Nos, lehet, hogy van aki tényleg szebb sminkkel, de szerintem egyáltalán nem mindenki.
Aki azt mondja, hogy nem igaz, az nem tud sminkelni. Na most, a tinik, vagy az épp tinikorból kinövők, akik ide írnak, nagyrészt nem tudnak. Felkennek egy kis szempillaspirált, szájfényt és hurrá, smink! Vagy a másik szélsőség: öt kiló vakolatot kennek magukra.
A sminknek valójában az lenne a feladata, hogy kiemelje a szebb vonásokat és tompítsa a kevésbé előnyöseket.
Tehát igaz: a jó smink valóban előnyösebbnek mutatja az arcot.
Igen, egyetértek, csak jól kell megválasztani, és nem szabad túlzásba vinni.
Én smink nélkül is bármikor elmegyek bárhová szívesen, semmi szégyellnivalóm nincs, de tény, hogy feldobja kicsit az arcom egy kis szemkontúr + szempillaspirál. :)
A smink lényege, hogy kiemelje a szépet.
Én se igazán tudok sminkelni, de bizony szebb lesz tőle az ember. Ha úgy van kisminkelve, ahogy kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!