Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok most oszinten 173cm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok most oszinten 173cm magas vagyok ahoz a 81kg az mar sok? Kover vagyok a szemetekbe?

Figyelt kérdés
2015. szept. 11. 20:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

az a 81 kiló hájból van? -> kövér vagy

izomból? -> kikúrt jó pasi lehetsz

2015. szept. 11. 21:29
 12/15 anonim ***** válasza:

Ennyi hülyeséget...

Koma, testtömegindeksz vagy mijalófax alapján én el vagyok hízva, mint a Smukkandor...

Állj egy tükör elé, ha zsírpacnvagy, akkor nem jó, ha meg feszül a bicepszed, akkor jó.

2015. szept. 11. 23:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Durva egyszerűsítéssel 'magasság mínusz száz' a normális alkat plafonja. Afelett kezdik a súlyfelesleget számolni. (Vagy kigyúrta magát kétajtóssá az illető, de megjegyzem, azzal is ugyanúgy ki lehet csúszni az esztétikai közizlésből.) Nyilván nem vagy még kórosan elhízva, de előfordulhat, hogy lehusiznak, vagy ledagiznak, azon ne csodálkozz.
2015. szept. 12. 18:05
 14/15 anonim ***** válasza:
"'magasság mínusz száz' a normális alkat plafonja" - Ha ez így van, nekem is már kicsit túlsúlyosnak, de pont most van jó alakom, túlsúly nulla... Ha kevesebb lennék, akkor már sovány lennék (megjegyzem, onnan indultam 2 és fél éve...).
2015. szept. 12. 19:08
 15/15 anonim ***** válasza:

"'magasság mínusz száz' a normális alkat plafonja"

De értsd már meg, hogy az izom kétszer olyan sűrűségű (népiesen "há kéccer nehezebb"), mint a zsír!

2015. szept. 12. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!