Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám felhívni egy 35 éves férfi figyelmét?
Több mint 10 évvel fiatalabb vagyok nála. Hogy tudnám felkelteni a figyelmét, elérni azt, hogy akarjon?
Csak normális válaszokat, ha lehet!
"Tehát több, mint 10 évvel fiatalabb vagyok nála. Nem 25 vagyok."
-->Most akkor hány éves is vagy!?
XD
Voltam és ilyen helyzetben. Külsőségek alapján felfog rad figyelni. Ha csinos is vagy akkor nagyon könnyű dolgod lesz. Mutasd fele hogy tetszik neked az mar alapból nagyon tetszik a férfi egojanak. Ha meg picit ügyész is a külsődleges felfogás kelteni a figyelmet.
A csapj a fenekére, csókold meg, ugorj a nyakába felejtos. Egy ennyi idős férfi meg akarja hódítani a nőt és ezt tartsd be és hagyd rá. Csak nőiesen!
Utolsó
Ha picit ügyes vagy aes ízléses a külső megjelenéseddel is felfogod kelteni a figyelmet.
# 4
Érdekes, ha a pasi idősebb 10 évvel az tök oké, de ha a nő, akkor ÉRTHETŐ, hogy miért nem akar tőle semmit?!! milyen világban élünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!