Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretője lenne szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretője lenne szerintetek vagy csak én gondolom túl?

Figyelt kérdés

Van egy kollégám akit nagyon kedvelek, persze titokban, mert házas, úgyhogy csöndben szenvedek.

A minap esti műszakban megcsörrent a telefonja, szerintem a felesége lehetett mert nagyon kedves hangszínen mondta neki hogy később visszahívja, mert most sok a munka (tényleg sok volt). Azután kiment telefonálni, gondolom visszahívta.

Majd rá kb. 2 órára is kiment telefonálni este 10, fél 11 körül, akkor egy 10 percig biztos telefonált.

Én gondolom túl és ismét a feleségével beszélhetett, vagy esetleg lehet hogy lenne egy másik nő is a képben?

Rendes embernek ismerem, pont ezért is csodálom és tetszik, mert teljesen más mint a többi kollégám.

2015. szept. 10. 09:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%

10 A kérdező ellenőrizni akarta, hogy az asszony a gyíkon van-é, és ezzel a műsorral azt akarta elérni, hogy az asszony reszkessen, mert hogy ott van a pasi közelébe:D

Legyen, eddig se tudta elvinni, de próbálkozni persze lehet:D Csak hát én úgy vagyok vele, hogy elég cikinek tartom azt, hogy egy férfi már több ízben elzavar egy nőt, de az még most is próbálkozik, és ha pillanatnyilag nem a pasinál, akkor az asszonynál próbál elérni sekély értelmével és érzésvilágával, amit nem fog.

De hát bizonyára komoly elmebéli problémával küszködik szegénykém, hogy ennyire nehéz a felfogása.

2015. szept. 10. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!