Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretője lenne szerintetek vagy csak én gondolom túl?
Van egy kollégám akit nagyon kedvelek, persze titokban, mert házas, úgyhogy csöndben szenvedek.
A minap esti műszakban megcsörrent a telefonja, szerintem a felesége lehetett mert nagyon kedves hangszínen mondta neki hogy később visszahívja, mert most sok a munka (tényleg sok volt). Azután kiment telefonálni, gondolom visszahívta.
Majd rá kb. 2 órára is kiment telefonálni este 10, fél 11 körül, akkor egy 10 percig biztos telefonált.
Én gondolom túl és ismét a feleségével beszélhetett, vagy esetleg lehet hogy lenne egy másik nő is a képben?
Rendes embernek ismerem, pont ezért is csodálom és tetszik, mert teljesen más mint a többi kollégám.
10 A kérdező ellenőrizni akarta, hogy az asszony a gyíkon van-é, és ezzel a műsorral azt akarta elérni, hogy az asszony reszkessen, mert hogy ott van a pasi közelébe:D
Legyen, eddig se tudta elvinni, de próbálkozni persze lehet:D Csak hát én úgy vagyok vele, hogy elég cikinek tartom azt, hogy egy férfi már több ízben elzavar egy nőt, de az még most is próbálkozik, és ha pillanatnyilag nem a pasinál, akkor az asszonynál próbál elérni sekély értelmével és érzésvilágával, amit nem fog.
De hát bizonyára komoly elmebéli problémával küszködik szegénykém, hogy ennyire nehéz a felfogása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!