Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nem szánalmas ez?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem szánalmas ez? (böv lent)

Figyelt kérdés

Nah ugy volt hogy ebbe az évbe lett az oszttársam tök rendes lánynak ismertem meg és még jólis nézett ki ugy tünt h bejövök neki felis vettem msnre beszélgettünk aztán monta h elmegy 1 órára.Láttam hogy iwiwen 10p mulva irogatta a HSZ eket a képekhez és letörölt msnen(van 1 progim amivel megtudom nézni)megkértem haveromat h kérdezze már meg mért törölt le erre őtis letiltotta,letörölte.Irtam neki üzit iwiwen erre ő visszairja:ha azt irom h 1 órát pill akk az aztjelenti h msnen nemvok addig de az nemjelenti h máshol nemlehetek.. és ugyan nézzmár tükörbe .. !

Gondolom ezzel arra gondol h ronda vagyok..DE hát istenem 1.ez nem gyerekes? 2.nem vagyok annyira ronda(jó szépse vagyok) vannak nálam sokkal súlyosabbak is aztán néztem iwiwen és láttam h letörölte az ismeretséget iwiwen am mind2en 13évesek vagyunk

2010. márc. 12. 17:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Hagyd a francba, bunkó gyerekes lány
2010. márc. 12. 17:19
 2/10 nielindi ***** válasza:
jo, hogy gyerekes :D 13 éves :D
2010. márc. 12. 17:19
 3/10 A kérdező kommentje:
de ez tényleg elég gyerekes.. kb 6éves szint h jaj de ronda ez a bácsi haggyuk is
2010. márc. 12. 17:21
 4/10 anonim ***** válasza:
De,elég szánalmas!
2010. márc. 12. 17:27
 5/10 anonim ***** válasza:
ez a csaj mekkora egy parasztgecci
2010. márc. 12. 17:42
 6/10 anonim ***** válasza:

Elég paraszt:)

Az ilyenekkel nem kell barátkozni. Megkeserítik mások életét,mert ők nagynak hiszik magukat :D Szánalmas..

2010. márc. 12. 17:55
 7/10 anonim ***** válasza:

és te minek kaptad fel a vizet???

én hozzáse szólok tapasztalatból láníokhoz..én pedig húde nagy szépség vagyok...csak nagyon humoros és minden fasságban bennevok: tehát POZITIV ÉRTELEMBEN ÉN VOK NÓGRÁD MEGYE LEGHÜLYÉBB GYEREKE

de mivel nem akarok csalódni ezért nem csajozok..én könnyebben tudnék beleszeretni egy oan lányba aki szeret engem mint az akit én szeretek belém...szóval hagyom a francba a lányokat...magyarországon kb 19 normális lány van...de én eddig csak 1el találkoztam közülük...azt is elszurtam:S

2010. márc. 12. 21:14
 8/10 anonim ***** válasza:

21:14

Igazad van!!!

2010. márc. 12. 22:55
 9/10 anonim ***** válasza:
neidegesíts már, 13 éves, mit vársz... Bár még 13éveshezképest is ritkaéretlen a csaj ilyen viselkedéssel.. Szerintem is hagyd a francba ha ilyen liba, hiába ha tetszik, ha közben ilyen kis nyomi... Nem érdemel meg téged.
2010. márc. 13. 09:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Sokkal idősebb lányok is ilyenek!!!
2010. márc. 13. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!