Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki azt mondja magáról, hogy ő nőiesen telt, akkor ti kb. milyen nőt képzeltek el? Mert nekem nagyon szélsőséges tapasztalataim vannak.
Akkor én el vagyok tévedve magammal kapcsolatban... 170/72-3 kg vagyok, és nőiesen teltnek szoktam magam titulálni, mert bizony van egy kis husi rajtam. Nem számítok kövérnek hivatalosan, mert ruhaméretben még pont beleférek a "normál" kategóriába (42-es a méretem jelenleg).
De nem mondanám magam átlagosnak, mert valóban husisabb vagyok az átlagnál. Nekem ezt jelenti a nőiesen telt (nőies azért, mert van mellem, popsim, de ehhez derekam is).
Mondjuk voltam ennél több, de akkor is megőriztem az arányaimat, tehát szerintem 80-90 kg-ig még simán lehet egy nő nőiesen telt (persze függ a magasságtól és az arányoktól is).
Én, ha csak magát a kifejezést nézem, nagymellű, nagyobb fenekű nőt képzelek el, akinek azért látványosan van még csípője, dereka... ami nem nagyon vastag.
De tapasztalatom szerint rengeteg kifejezetten kövér nő használja magára, mert már maga is elhiszi, hogy az ő testalkata a nőies, aki vékony, az meg fiús, meg mert nem akarja kimondani.
(egy kövér nő voltam :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!