Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor mit akarhat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mit akarhat?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akibe lassan egy éve bele vagyok esve. Persze ő mindvégig tudta (azt ne is kérdezzétek honnan...). Előző évben felvettem msn-re, de az osztálytársaival volt egy durvább balhé, ami után azt javasolta, hogy ne keressük egymást, se msn-en, se másképp (ami ez esetben a köszönést jelentette). Ez is meg is történt, mire egyik nap kaptam tőle egy levelet myvipen, ahol felajánlja a segítségét. Válaszoltam neki, bár még nem válaszolt. Ellenben újra felvettem msn-re és kiderült, h ő is visszavett. Ma pedig a suliban ismét ráköszönt. Miért csinálja ezt? És ha feljön msn-re mit írhatnék neki? Nem akarom durván leoltani... Nem szeretném ha mindent elrontanék... :(

(Ő 18, én 16 éves vagyok.)

2008. szept. 8. 17:33
 1/2 anonim ***** válasza:
irhatsz neki, mindenképp, csak vigyázz h mit s hogyan, ne légy tolakodó. sok sikert:) tudom milyen cipőben jársz, ismerős az érzés
2008. szept. 8. 18:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Én inkább azt mondanám, hogy van büszkeség is a világon. Ha már egyszer lekoptatott, akkor miért akarsz mégis tőle bármit is. Nem töltöttkáposzta ez, hogy akkor melegítsük, ha megéheznük.

Tuti van még más is aki bejöhet neked, és viszont.

2008. szept. 14. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!