Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy kevésbé népszerű lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kevésbé népszerű lánynak lehet népszerű, macsó barátja?

Figyelt kérdés

Nos, én nem tartozom a népszerű lányok közé, nem is a külsőm miatt, hanem kicsit visszafogottabb és csendesebb vagyok, mint a többi lány. Alapvetően úgy érzem, nincs semmi defektem, nem vagyok különc, de nincs sok barátnőm. A barátnőim se tartoznak a menők közé, sőt egyeseket néha csúfolják, le is nézik.

A menőbb lanyok korul viszont ott vannak a helyes, jóképű fiúk, és úgy erzem, a fiúk csak őket veszik észre. Én se zárkózom el, odamegyek hozzájuk dumálni, de egyszeruen nem izgatnak az ottani témák (szokasos dolgokról van szó: ki kivel mikor hol... Stb), jobban szeretek tartalmas témákról beszelni, amihez én is hozza tudok szolni, nem érzem magam kivulallonak (ezekről a pletykákról nem tudok semmit, mivel nem tartozom az osztályom magjába). Humorérzékemmel sincs gond, tehat nem tartom magam tényleg unalmasnak.. De ugy erzem, nekem sose lehet olyan pasim, akiről csak álmodni merek :D

Utálkozó és degradáló kommentektől kíméljetek, bar tudom, Gyakorin a válaszolok 95%-a ilyen. :D

18/L

2015. szept. 7. 18:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem azért, de miért kellene neked egy macsó srác, ha magadat igényesebb, értelmesebb lánynak tartod? A forgatókönyv az ilyen esetekben az szokott lenni, hogy ígér fűt-fát, összejöttök, szexszeltek párszor vagy egy ideig mondjuk barátság extrákkal, aztán meg lelép egy menő csajért. Te meg majd epekedsz utána, mindenkit hozzá mérsz/hasonlítasz, és elkönyveled minden srácról, hogy mekkora aljadék. Kell ez neked? :/
2015. szept. 7. 19:18
 12/12 Sunshinedoll ***** válasza:

Nem vagyok népszerű abban a tekintetben, hogy nincs sok barátom. Alapvetően mindenki szeret és kedvel, és egyáltalán nincs gondom egy nagyobb társaságban, közlékeny, vicces, flörtölős vagyok, de nem szeretek sok barátot tartani, mert nem tesz jót az idegeimnek - ez személyes ügy igazából, valamilyen szintű pánikbetegségem és szociális fóbiám van, szóval hosszú távon és sűrűn kimerítenek a nagycsoportos kiruccanások. El-eljárok néha, de elég ritkán.

A jelenlegi párom viszont mindenkit ismer a városban, rengeteg haverja és barátja van, bármikor gondol egyet, biztos van olyan, aki kimozdulna vele. Én meg inkább otthon olvasok, hatalmas kocka vagyok, mégis belém van zúgva, mert a népszerűségen kívül, hál istennek sokféle értéke lehet egy embernek. Szal ja, lehet hát :)

2015. szept. 8. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!