Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haragudnátok a párotokra, ha BKV ellenőr lenne, bliccelésen kapna titeket és megbüntetne?
Figyelt kérdés
Aztán állandóan kérdezgetné, befizettétek-e már a büntetést?2015. szept. 6. 15:48
11/16 anonim válasza:
Le szerelmeskedném vele a büntit. :)
12/16 anonim válasza:
A sajat csaladi kasszajat csorbitja ezzel (felteve, ha egyutt elnek), de ha nem is, akkor is a szabadidore fordithato kozos vagyon valamennyi reszet inkabb a BKV-nak adja ... Eleg nagy hulyeseg ez ...
13/16 anonim válasza:
Én valószínűleg szétröhögném az agyam.:D
Igaz, nem szoktam bliccelni, úgyhogy nem igazán történhetne velem ilyen.
14/16 anonim válasza:
jóhogy kiakadnék. :D mégis miért akar megszopatni?
15/16 anonim válasza:
Közös kasszán vagyunk. Ha egy csepp esze van, nem büntet meg.
16/16 anonim válasza:
Én inkább az ellenőr szemszögéből gondolok bele: én bizony megbüntetném a páromat, ráhívnám még a rendőrséget is. Aztán ha nem lapos kúszásban jönne este oda hozzám bocsánatot kérni, amiért egy ilyen alávaló csaló, akkor ott is hagynám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!