Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalt, idősebb pasik szeretik a fiatalabb csajokat?
Gondolok itt 30+os pasikra és 18-26éves csajokra.
Mukodhet rendes párkapcsolat nagy korkülönbséggel?
#6-os
Figyelj superman, azért az is sokat elárul egy 38 éves férfiról ha nem képes csak egy 18 éves lánnyal összejönni, más világ, hiába érett meg egyebek, "csak arra képes egy 38 éves, gratulálok"
Persze neked Clark Kent-nek ez biztos normális mert más bolygóról jöttél.
Nekem 30 éves pasiként bejön minden csinos nő 16-tól, és szívesen lefekszem és találkozgatok egy 20 éves lánnyal, de komoly kapcsolatot (= egy idő után összeköltözés) nem nagyon tudok elképzelni 4-5-6 évnél nagyobb korkülönbséggel. Persze biztosan létezik olyan nő, akivel ez kivitelezhető, de még nem találkoztam ilyennel. A komoly csajaim mind 1-2 évvel voltak csak fiatalabbak.
Mondjuk más a helyzet egy 20 éves csaj - 32 éves pasi felállásban, mint egy 37-25-nél. Előbbi ritkábban, utóbbi gyakrabban működik szerintem hosszútávon.
Nekem az a harmadik komoly párkapcsolatom, egyre nagyobb korkülönbséggel - az előző 12 évig tartott és 20 évvel volt fiatalabb nálam, - és nem a kor miatt lett vége...
Nem kor szerint választ az ember, mondjuk azért a 20 alattiak világa más világ, én nem látok ott olyat, aki igazán komoly, hosszútávú kapcsolatban gondolkodik, de valszeg az így is van jól.
Ami meg a fiatal nő előnyeit illeti, hát senki ne számítson valami igazán szexbajnokra, aki ilyet keres, az inkább 40 felett talál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!