Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti Hogy vesztettetek el?
18 éves voltam, 1 éve voltunk együtt, de előtte is 1-2 éve már kiszúrtuk egymást, ismerősök voltunk, sokat szemeztünk, csak nem léptünk egymás felé.
Misszionárius póz volt, és gyógyszerrel védekeztem, akkor már egy fél éve szedtem, mert tudtam, hogy közeledik az idő. Hozzá mentünk át, mert náluk épp nem volt otthon senki, nálunk meg mindig tele volt a ház. Spontán volt, nem terveztük meg.
17 évesen.
3 éve ismertem a srácot (18), de mindig csak nyaranta találkoztunk. Kissé voltunk csak ittasak, mindkettőnknek első alkalom volt. Használtunk gumit, misszionárius pózban. Az aktus nem volt jó, de az emlék igen. Odafigyeltünk egymásra, szerettük egymást stb. Azóta egyszer találkoztunk (jó pár évvel később), mindkettőnknek jó emlék maradt, ezt megbeszéltük akkor.
17 eves voltam, akkor mar ket eve egyutt voltunk a baratommal. Naluk voltunk, haszmnaltunk gumit (durexet).
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!