Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti Hogy vesztettetek el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti Hogy vesztettetek el?

Figyelt kérdés
Hanyevesek voltatok. Es a baratotok ? Hol? Mien poz ban? Gumival vagy nelkule?

2015. szept. 4. 12:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Rajta volt a gumi is. Azt sajnáltam a legjobban. De lehet hogy nem egyről beszélünk.
2015. szept. 4. 12:46
 2/18 anonim ***** válasza:

18 éves voltam, 1 éve voltunk együtt, de előtte is 1-2 éve már kiszúrtuk egymást, ismerősök voltunk, sokat szemeztünk, csak nem léptünk egymás felé.

Misszionárius póz volt, és gyógyszerrel védekeztem, akkor már egy fél éve szedtem, mert tudtam, hogy közeledik az idő. Hozzá mentünk át, mert náluk épp nem volt otthon senki, nálunk meg mindig tele volt a ház. Spontán volt, nem terveztük meg.

2015. szept. 4. 12:47
 3/18 A kérdező kommentje:
De egyrol beszelunk .
2015. szept. 4. 12:48
 4/18 A kérdező kommentje:
Miert sajnaltad?
2015. szept. 4. 12:48
 5/18 anonim ***** válasza:
2-es vagyok: Azért nem használtunk gumit, mert nem tartottuk fontosnak. Mindkettőnknek első alkalom volt, nem féltünk a szexuális úton terjedő betegségektől.
2015. szept. 4. 12:49
 6/18 anonim ***** válasza:
17 voltam. Nem volt a barátom, inkább csak egy ismerős, aki tette a szépet. De ő 16 volt. Megjegyzem, azóta se beszéltünk :D Egy hétvégi házban, egy tó mellett egy szép őszi este történt meg a dolog. Maga a kezdeti behatolás gumival történt és misszionárius pózban, de elég sokat váltogattuk, időközben a gumi is lekerült. Mindketten részegek voltunk, elég sokáig tartott a dolog. Nem volt nagy élmény, teljesen más volt, mint amire számítottam.
2015. szept. 4. 12:49
 7/18 Dreed ***** válasza:
15 voltam. Táborban bezárkóztunk páran a fürdőbe. iszogattunk,nekiálltunk felelsz vagy mersz-t játszani,később flakonoztunk.hajnalra megfogyatkoztunk,mindenki ment szobára, én meg maradtam a lánnyal,és a zuhany alatt történt.Használtam gumit.
2015. szept. 4. 12:59
 8/18 anonim ***** válasza:

17 évesen.

3 éve ismertem a srácot (18), de mindig csak nyaranta találkoztunk. Kissé voltunk csak ittasak, mindkettőnknek első alkalom volt. Használtunk gumit, misszionárius pózban. Az aktus nem volt jó, de az emlék igen. Odafigyeltünk egymásra, szerettük egymást stb. Azóta egyszer találkoztunk (jó pár évvel később), mindkettőnknek jó emlék maradt, ezt megbeszéltük akkor.

2015. szept. 4. 13:01
 9/18 anonim ***** válasza:
Tegnap gyaloglás közben. Gumi nem volt rajta. Csak úgy kiesett a zsebemből.
2015. szept. 4. 13:04
 10/18 anonim ***** válasza:

17 eves voltam, akkor mar ket eve egyutt voltunk a baratommal. Naluk voltunk, haszmnaltunk gumit (durexet).

18/L

2015. szept. 4. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!