Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak vagy a nők "vétke", hogy a nők manapság már alig mernek smink nélkül mutatkozni?
Nekem smink nélkül sokkal jobban bejönnek a nők, úgyhogy az én vétkem biztosan nem, sőt, örülnék, ha több nőt látnék smink nélkül. :)
De amúgy szerintem a férfiak és a nők is tehetnek róla, természetesen általánosságban, mert vannak kivételek.
Ez evidens, hogy a nőké.
Egy férfinak bőven elég "smink" a szappan, a meleg víz és a sampon.
Szerintem sem vezethető vissza egy nemre, az egész társadalomnak a "hibája".
Viszont érdekes dolog, hogy itt gyakorin mindenki a smink nélküli lányokat szereti, de a való életben azt tapasztalom, hogy az utcán szinte kizárólag akkor néznek meg, ha van rajtam smink (pedig egyáltalán nem kihívóan sminkelek, sőt, kifejezetten alig észrevehetően).
Olvastam már olyan véleményt egy huszonéves sráctól, hogy "a lány az első randin ápolatlan volt, se smink, se hajfestés..."
6.os, mert a legtöbb férfi sem tudja megkülönböztetni a diszkrét, nappali sminket a sminktelentől. Volt itt egy vita, pont sminkelés témában, amikor a fiú belinkelt egy fotót, a lányon volt alapozó, szempillafesték, talán még egy halvány rúzs is, a haja szőkére festve, mellír csíkokkal, és nem tudtuk meggyőzni a srácot, hogy bizony, van rajta smink, váltig állította, hogy nincs rajta semmi :)
#7: Általánosítás. Én észre veszem ,ha nincs rajta és általában jobban értékelem. Szeretem ha vállalja önmagát és nem a társadalomnak akar megfelelni. Nem szeretem ha valaki "beáll a sorba".
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!