Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kideritheto, hogy tetszem egy pasi ha egy masikkal lat egyutt?
Az en helyzetem mas, a nalam szoban forgo kollega nem felenk es tetszem neki, viszont amikor mas pasikkal lat ebedelni utana nem nez ram es egy napig atnez rajtam, fuggetlenul attol, h semmi kozom azokhoz a pasikhoz, nem flortolok veluk csak egyutt ebedelunk mert meg tudnak nevetettetni:-))
Szoval sztem ne tedd feltekennye, anelkul is ki lehet talalni h tetszel neki:-))
Leirtad h szemez veled, zavarba jon....ilyet az emberek akkor csinalnak ha tetszik nekik valaki csak nem tudjak, h mit csinaljanak a helyzettel, elhivjak e a lanyt randizni vagy sem
A pasik rettegnek a visszautasitastol, ez egy felenk sracra hatvanyozottan igaz:-)
"Kideritheto, hogy tetszem egy pasi ha egy masikkal lat egyutt?"
Így, biztos nem. Max. elfelejt...
Pasiknál, más képen működik, mint a nőknél. Inkább, lehetőségekhez mérten, beszélgess vele. Nem kell neked direktbe nyomulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!