Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitenetek megerteni? ( nem ertem az embereket! )
Nem e0olvastam el a hozzászólásokat, csak a véleményemet akarom leírni.
Szerintem te jóformán csak elméletből ismered az embereket, a szerelmet és a párkapcsolatokat.
A valóság más, mer sok minden, amit elképzelsz, amit feltételezel a másikról, meg úgy általában az emberekről, az nem jön be. Azt hiszed, hogy jóságért, kedvességért, figyelmességért cserébe hasonlót kapsz vissza és értékelni, szeretni fognak. De a valóság az, hogy más mozgatja az embereket, és bármennyire is sírnak az ilyenekért, a külső számít.
Aztán amikor mégis párkapcsolatban vagy, akkor is hiába vagy türelmes és megértő, a vége csak az, hogy visszaéltek vele.
Sokan sérülésekkel vannak tele.
És még ezer formája van annak, hogy miért nem olyan egyszerű, mint amilyennek a kérdésed alapján lennie kellene.
De majd megtapasztalod te is az életben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!