Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire fura "elvárás" tőlem, hogy egy pasi NE kondizzon?
Vagy legalábbis ne sokat. Heti-kétheti egyszer belefér, de amúgy csak idegesítene, hogy többet foglalkozik az edzőteremmel mint velem, az izmok meg úgyse tetszenek.
De ha itt megemlítem, egyből kígyót-békát kiabálnak rám, hogy hazudok.
Ez tényleg ENNYIRE ritka, és fura?
21/L
Igen, tényleg ritka.
Örülök, hogy vannak ilyen lányok, bárcsak élőben is találkoznék eggyel. :D
Kedves kérdező, én lennék az álompasid! Edzőterem közelébe sem mennék! :D Bringázni, sétálni én is szeretek. De taszít a gondolat, hogy esztétikai okokból kondizzak.
24/F
10-es, miért? Számomra pont a kondizás zárja ki azt, hogy valaki jól nézzen ki. Egyáltalán nem paradoxon amit írtam.
9-es, szívemből szóltál :)
Ebben az a lényeg, hogy ne gyúrja ki magát? Vagy hogy ne fordítson több időt más dolgokra mint rád? Tehát ne forduljon meg az arány.
Én különben ugyan azt mondom mint te, mindkét esetben. Törődjön magával, de ne a kapcsolat rovására és szerintem sem kell agyongyúrni magát az embernek, nekem sem tetszik az a szint.
Rendben van, hogy ezt elvárod, sőt, jó is, de hidd el, hogy a legtöbb nő nem ilyen. Fogadok, hogy 10 random kiválasztott nőből 4-5-nél elvárás, kb. 9-nél pedig előny a kigyúrt test.
Amúgy én meg azt várom el férfiként, hogy ne töltsön a nő sok időt a tükör előtt, sminkelve magát. :)
"Aki meg a sportolással jön, azzal közölném, hogy ez nem sport"
Szeretjük az ilyen kis zsebzsötem dugasz megmondóembereket. Köszönjük a böffenésedet.
Kérdező, akkor keress olyat, aki nem sportol. Te dógod, nekem nyóc. Azt csinálsz, amit akarsz.
Oké, nem kondizok. Tyrianozni remélem azért szabad :)
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!