Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Intim helyen gyantázás? Hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Intim helyen gyantázás? Hol van ilyen?

Figyelt kérdés

Egy ideje gondolkozom ezen és meg is csináltatnám, de eléggé erős a nemi szőrzetem és biztosan fájna. Nem tudom hogy csinálják, és egyáltalán ez jobb-e mint a borotválás(?)

Véleményeteket szeretnék kérni!

18/L

2010. márc. 11. 15:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ha otthon csinálod akkor a szobádban.
2010. márc. 11. 15:12
 2/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát a gyantázás biztosan tartósabb, mint a borotva, viszont nagyon nagyon fog fájni... Erre készülj fel:D Én am csak havonta 1x szoktam kb borotválni, amúgy csak hetente "fazonigazítás" (ollóval).

18L

2010. márc. 11. 15:14
 3/13 anonim ***** válasza:
Engem is nagyon zavart. Elöször el kezdtem borotvalni, aztan fokozatosan gyantaztatni. Van olyan kozmetikus aki csak a bikinivonalat szedi le, van olyan aki nem veteti le a bugyid, de mondjuk el kell neku huzni, és ugy leszedi, és van olyan akinel leveszed a bugyid és mindenhonnan leszedi még a fenekedbol is. Ha elöször csinaltatod nagyon ovatosak, kb. 30 perc alatt meguszod, utana meg mar nem is faj annyira és 15 perc alatt megvan, feltéve ha nem borotvalod közben. Én olyan helyre jarok gyantaztani ahol kifejezetten intim gyantaval foglalkozik a kozmetikus, mindenhonnan leszedi. Ha budapesti vagy, szivesen megirom privatban, hogy hol van .
2010. márc. 11. 15:15
 4/13 anonim ***** válasza:
vagy használj 4 pengés borotvát
2010. márc. 11. 15:15
 5/13 anonim ***** válasza:
♥♥
2010. márc. 11. 15:16
 6/13 anonim ***** válasza:

Szia! A legtöbb kozmetikus már csinál intim gyantázást. Ennek fokozatai is vannak: van a teljes intim (önmagáért beszél), bikini vonal (ilyenkor csak a bugyi vonalából kieső részt veszi le) meg van talán a brazil névre hallgató (csak egy csíkot hagy meg a kozmetikus). Ja és már fenék gyantázás is van (férfinak, nőnek egyaránt.)

A gyantázás először nem a legkellemesebb, de gyorsabb és nem kell 3naponta kínlódni.

2010. márc. 11. 15:18
 7/13 anonim ***** válasza:
En magamnak csinalom, bar tesom kozmetikus, en eleg szemermes vagyok, hacsak nem a pasimrol van szo, de ot erre azert megsem kernem meg:)) Viszont egyertelmuen jobb, mint a borotva, nekem attol kronikus szortuszogyulladasom lett, senki ne akarja tudni, milyen:S A gyanta hozott helyre. Gyakorlas, rutin, es jo minosegu legyen a gyanta, ne valami olcso szarral nyuzd meg magad.
2010. márc. 11. 15:37
 8/13 A kérdező kommentje:
Érdekelne, hogy hol van pesten! Nem vagyok jártas ott, de néha felszoktam menni. Bicske mellett lakom, szóval nem okozna problémát az út :)
2010. márc. 11. 15:42
 9/13 anonim válasza:
15.15-ös, engem is érdekelnének a részletek. (Helyszín,ár stb) Előre is köszi :)
2010. márc. 11. 18:05
 10/13 anonim ***** válasza:
3000 ft-ért csinaljak (mindenhonnan leszedi, még fenékből is) és a 13kerben van a katona jozsef utca és a hegedus gyula sarkánál. Ferfi, Női intim gyanta, le is googlizhatod
2010. márc. 12. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!