Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok sírni?
Figyelt kérdés
Néha úgy kiszeretném sírni magam mikor magamalatt vagyok érzelmileg, elindul bennem a síráskényszer, és egyszerűen semmi, csak pár könny csepp csurog ki, ha sikerülne sírni akkor tényleg jobban érezném magam? Meg könnyítené a lelkem? (fiu vagyok:) )2008. szept. 8. 00:07
1/8 anonim válasza:
Adott esetben igen, megkönnyítené. Belőlem bizonyos gyönyörű, emelkedett zenék (bizonyos számok) gombnyomásszerűen kiváltják, pedig amúgy nem vagyok az a sírós típus.
Azért tudni kell időben abbahagyni! :)
2/8 A kérdező kommentje:
Belőlem is zemeszámok váltják ki ezeket az erős érzelmeket, meg persze a szomorú jelenetek a filmekbe , de valahogy nem sírok rajtuk. Pedig ugyérzem jól esne.
2008. szept. 8. 07:11
3/8 anonim válasza:
Örülj h nem sírsz minden marhaságon, én sem tudok már évek óta sírni, de a könnyeim nekem is megvannak. :)
4/8 anonim válasza:
Ha igaz problémád lesz, és gyötör az igazi szenvedés, akkor tutira tudsz majd sírni! Ne aggódj! :)
Egy fiú ne sírjon "kényszeresen", főleg ne film közben!
5/8 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam hogy sírok a filmeken csak van amelyik elszomorít és könnyezek , dehát ki nem... Két koncerten sírtam, egyiken a zene és az emlékek miatt a másikon meg egy lánnyal mikor beszélgettem akkor sírtam el magam. Az a rossz mikor úgy nyom, nyomaszt és nem tudok mégse sírni és bennem marad az a rossz érzés. Hétköznapokba próbálok vidám lenni és sikerül is, egésznap csak nevetek mindenen még mondják is h ez mindenen nevet :D , de estefelé rámtör ez az egyedül vagyok érzés.
2008. szept. 8. 16:06
6/8 anonim válasza:
Ez az érzést ismerős! Totál így vagyok én is, hogy napközben vidám vagyok és be nem áll a szám és este meg depis vagyok. Emlékek gyötörnek és sokszor gondolok az elhuny anyukámra. Nagyon nehéz ezzel élni. Sírni fiú létemre én sem tudok úgy komolyan,de az olyan filmeken leggördül az a könycsepp. Ilyenkor fontos, hogy legyen melletted valaki, hogy kibeszéld magadból az ami bánt ,vagy nyomaszt. Egyszer a macskánkat vittük el az állatorvoshoz műtétre és ott viszont ténylek jöttek a krokodilkömnnyek. Nem vagyunk egy formák! Még az a szerencse! De néha viszont milyen jó lenne!!!
7/8 A kérdező kommentje:
Nincs itt senki , csak egy plüss állatka :D :D az meg ugye nem válaszo, de ölelgetni jó. Nagypapával, anyával meg nem ugyan az a beszélegés mint egy velem egy korú baráttal, esetleg lánnyal.
2008. szept. 11. 16:47
8/8 anonim válasza:
hát velem is ez a helyzet..csak mondjuk annyi a különbség h. a párom kb.12re ér haza,és csak akkor tudunk telon beszélni,napközbe mondjuk sms,de dolgozik,ritkán ír.az egyedül létes érzés..esetleg msn?ott is van egy csomó haver nem?vagy menj el barátokkal este esetleg csak egy jót sétálni!mondjuk mi játtszótéren is voltunk,17 évesen most nemrég..:)nekem az nagyon bevált!esetleg ha a közelben nincsenek barátok,családtaggal is mehetsz.én is voltám már az anyukámmal sétálni,és nemcsak hogy nem voltam depis utánna,sok dolgot sikerült megbeszélni közbe,jót tett a friss levegő...:)UGYHOGY HAJRÁ!ja amugy a tanulás is segít!nagyon letud foglalni!és ismerkedj ha lánnyal akarsz lenni..:)most is netnél ülsz mikor irtad ezt..hát hajrá,és ne szomorkodj:)nincs értelme,nem vagy beteg,minden szép és jó..és még fiatal vagy és előtted minden,gondolj erre:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!