Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek? SOS! További részletek alul.
Figyelt kérdés
Barátnőm itt aludt nállunk tegnap elég sokat ittunk.. aztán szexeltünk és elaludtunk, de éjjel 1 órakor arra ébredtem h összehánytam magam és őt is.. :S Ez még a kisebbik baj mivel ahogy magam alá hánytam egy kukorica ment a fülembe és ahogy próbáltuk kivenni csak bentebb nyomtuk, ma voltam orvosnál de ők sem tudták kiszedni, hanem beutaltak kórházba, hogy majd ott "kiműtik" szerintetek lesz valami bajom belőlle? Fájni fog? Valakivel történt már ilyen?2010. márc. 10. 23:52
11/13 Robi19xD válasza:
Öcsém az 1ik befosik a barátnője előtt a másik lehánnya magát is meg a csajt is és kukorica megy a fülébe xD Te úristen hova jut így a világ??? XD Csak h a kérdésre is válaszoljak bajdod nem lesz belőlle! Nem fog fájni úgy leérzéstelenítenek jobb esetben még altatnak is. Pár hétig nem fog esztétikailag túl jól kinézni de túléled és imátkozz h a csaj ne dobjon ki xD
13/13 anonim válasza:
Beszarok milyen storykat ki nem talaltok ha unjatok magatokat :))) Ne csodalkozz ha mindenki kirohog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!