Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én vagyok úgy 22 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok úgy 22 éves létemre, hogy nagyon szeretnék már egy (talán) normális életre szóló társat?

Figyelt kérdés
A világ annyival jobb helynek látszik ha van egy ember aki szeret, és van aki törődik velünk, segít.. ott van ha kell, megölel, meg minden ilyen apró az életet széppé tevő dolgok.
2015. aug. 25. 13:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Én is erre vágyom 21 évesen. Miért lenne ez különös?
2015. aug. 25. 13:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Én meg 20 évesen vagyok így, nem érzem ezt akkora kuriózumnak.
2015. aug. 25. 14:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem csak te vagy így, ez teljesen normális.
2015. aug. 25. 14:19
 4/10 anonim ***** válasza:
A te korodban én is így terveztem, aztán másképp alakult.
2015. aug. 25. 14:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Ugyanakkor nem feltétlenül jó így nekiállni egy kapcsolatnak, sok embert elriaszt, ha eleve ennyire komoly szándékkal indítasz. Komolyan kell venni, persze, és erre kell törekedni, de ne kapaszkodj ebbe görcsösen, semmiképp! Ha kell, járj végig pár kapcsolatot, amíg meglesz az igazi.
2015. aug. 25. 14:20
 6/10 Blade Bone ***** válasza:
Előbb érjetek meg egy kapcsolatra, és akarjátok, mert így max beleugrotok az első emberrel egy kapcsiba aki kicsit is tetszik.
2015. aug. 25. 14:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok 23 éves létemre, nem csak te, de nekem eddig még egyetlen egy kapcsolatom sem volt, nem is igazán tudom, milyen érzés, ha szeret valaki, de nagyon vágyom rá. Sajnos nem vagyok az a mai típikus tucatcsaj, így mindig kívül esem a férfiak érdeklődésének látókörén.
2015. aug. 25. 14:45
 8/10 anonim ***** válasza:

Túl vagyok már több komoly kapcsolaton, érettnek tartom magam ehhez az elhatározáshoz. Ettől függetlenül én is vágyom arra, hogy szeressenek, és komolyan vegyenek.

(#1-es)

2015. aug. 25. 14:53
 9/10 opened paradise ***** válasza:

Hát én már 15 évesen is azt akartam...

Nem mindenki akarja "kiélni magát".

2015. aug. 25. 15:56
 10/10 MolotovPunk ***** válasza:

Szerintem 22 évesen te még bőven ráérsz komoly kapcsolatra.

Persze nem azt mondom,hogy ne legyen valakid,de ha tényleg komoly kapcsolatot akarsz valakivel,akkor azt úgy tedd,hogy mindent beleadsz,szerelmes leszel és ez kölcsönösen is működik.

Éld azért ki magad,mert lehet később bánni fogod,hogy nem tetted meg azt.

Nem kell görcsösen keresni a nagy őt.

A szerelem pedig majd jön magától,nálam mindig akkor jött,mikor nagyon nem számítottam rá. :)

2015. aug. 25. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!