Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha zavar, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha zavar, hogy párom folyton nézegeti az edzőtársa profilját, képeit?

Figyelt kérdés

Folyamatosan felkeresi a lány fb adatlapját, nézegeti a képeit. Egyszer mikor mentem be a szobába akkor is őt nézte, de gyorsan elkattintott.

Legfőképpen azért zavar, mert edzőtársa.. igaz nem ismerősök.. még.

Szebbnek nem tartom magamnál, igaz csak jóval fiatalabb.. sőt nem is tudom páromnak mi tetszik egy ilyen kislányos külsejű lányban. Holott ő állítása szerint a nőies alakot szereti jobban.

Beszéljek vele róla vagy hagyjam annyiban? Még melóban is őt nézi, nem hogy dolgozna. Mit tegyek?

2015. aug. 24. 23:21
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Volt egy időszak amikor kicsit mintha lanyhult volna, de szóvá tettem nála a munkára fogta, hogy stresszes meg kemény. De ha olyan kemény az a munka, akkor miért van arra ideje hogy ott is azt a lányt nézegesse. :D

Egyébként miután szóltam neki, azóta ugyanúgy viselkedik ahogy szokott.

2015. aug. 25. 00:20
 12/15 anonim ***** válasza:
A munkára fogni minden esetben csak kifogás,ennek nem sokan dőlnek be,de mégis előszeretettel alkalmazzák férfiak és nők egyaránt.
2015. aug. 25. 00:26
 13/15 anonim ***** válasza:

"Esélyes,hogy így van és az ilyen edzéseken elég kemény fogdosás,testi kontaktus lehet.Össze-vissza taperolhatják egymást edzés címszóval és gondolom ez sem nyugtat meg téged különösebben."

Minek beszélsz hülyeséget? Ki sem derült milyen edzés. Ha boksz, akkor max orrba verik egymást. Gondolom te nem azt csinálod otthon szex címszó alatt. Egyébként mindenhol törekednek a nő-nő, férfi-férfi párokra. Mivel fejlődni jár oda az ember és nem előjátékként.

2015. aug. 25. 10:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem van okod aggódni. Az sem kizárt, hogy kölcsönös a vonzalom. Én nem szólnék a helyedben , hanem továbbra is figyelném. Ha szólsz neki, akkor jobban fog ezentúl ügyelni arra, hogy nehogy lebukjon, ha esetleg oda jut a dolog. Ezért a legjobb ha azt teszed, mintha nem is gyanakodnál, sejtenél semmit. Felesleges amúgy is rákérdezni, mert kevés az a hülye, aki a szemedbe mondja," igen , drágám, belehabarodtam a csajba és szivesen megkettyinteném."
2015. aug. 25. 10:23
 15/15 A kérdező kommentje:

Egyik barátom/ismerősöm elküldtem, hogy nézze meg az edzésüket, mint érdeklődő. Ő azt mondta, külön érkeztek és mentek, viszont az edzés alatt látni lehetett, hogy a csaj próbál mindig ott lenni a párom közelében, vagy kezdeményezni nála a közös gyakorlást.

Még várok, ahogy az utolsó hozzászóló is leírta felesleges lenne most felhozni a témát, úgysem mondaná el az igazi érzéseit evvel és a lánnyal kapcsolatban. Várok, és meglátjuk mi lesz. :)

2015. szept. 2. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!