Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok egy 55-60 kilós férfival?
Mert egy 50 kilós lánnyal a legtöbb férfi járna, erről már volt egy kérdés ma.
Egy 50 kilós lány kb. annyira sovány, mint egy 55-60 kilós férfi.
Jártam. 2évig.
Ugyanakkor ami nekem leginkább bejön,az a macisabb pasi.
De , hogy kibe szeret bele az ember, vagy kiben fogja meg valami, az nem feltétlen a kilókon fog múlni.
Ez így kép nélkül nagyon vékonynak tűnik.
Nem jelentem ki konkrétan, hogy nem járnék egy ilyen testalkatú fiúval, mert ezt így előre nem tudhatja az ember.
Egy biztos, hogy én a 170 cm magasságomhoz vagyok több, mint 60 kiló. jó mondjuk nekem ez a sport miatt van. Elég sokmindentől függ, hogy mennyit mutat a mérleg.
Az összkép milyen? jól érzed magad a bőrödben?
Nem. Soha nem voltam szerelmes vekony pasiba. Mindig a testesebbekhez vonzodtam.
22l
67-68 kg vagyok, szoval nem. Trollnak ereznem magam mellette, ha meg magasabb nalam (178 cm) akkor meg nagyon betegesnek nézne ki szerintem. Az alacsonyabb meg kiesik alapbol.
A macisabb, erosebb testalkatú pasik amugy is jobban tetszenek.
55 kilós férfi...
Még kimondani is fura.:D
Volt nagyon sovány barátom, nem tudtam rá igazán férfiként nézni, én kb. testesebb voltam mint ő, pedig nem vagyok kövér én sem. De nyilván nem ez lett a szakítás oka, ha szeret valakit az ember, akkor a külsővel megbékél.
Egyébként egy férfi 50 kg-osan borzasztóan alultáplált, míg egy nő magasságától függően lehet csinos ilyen testsúllyal.
1: De ugye, nem azért szakítottatok, mert sovány volt?
2: Igen, jól érzem magam.
3: Szóval ha vékony, ki van zárva, lehet akármilyen a személyisége?
4: Miért, trollkodnál vele? :D Amúgy ugyanaz a kérdés, mint a 3-asnak. Lehet akármilyen személyisége, ki van zárva?
5: Mert? Aki sovány, az nem lehet férfi?
6: Nem vagyok 150, de 183 se. A kettő között valahol. :)
7: Ha valaki vékony, arra nem tudsz férfiként nézni?
"De nyilván nem ez lett a szakítás oka, ha szeret valakit az ember, akkor a külsővel megbékél."
Ennek viszont örülök. :)
Egyébként nem értem. Máshol általában azt írják a nők, hogy ha határozott, magabiztos, férfiasan viselkedik, akkor nem olyan fontos a külső, csak nagyon kövér, meg ronda arcú ne legyen. Itt meg sokan azt írják, hogy sovány férfival semmiképpen nem jönnének össze.
De most komolyan: Aki sovány, az nem is férfi egyesek számára?
Mikor megismertem a barátom 52 kiló volt 172 centihez. Nagyon nagyon szexi volt nekem, már kipocakosodott 55-6 kiló, néha rászólok, hogy egyen kevesebbet, mert vékonykán jobban tetszett. :D
Én 160 centi vagyok és 54-5 kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!