Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 100 random kiválasztott,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

100 random kiválasztott, veled egykorú ellenkező nemű emberből hánnyal jönnél össze kizárólag külső alapján?

Figyelt kérdés

Tehát mondjuk a belső tulajdonságok rendben vannak, ott nincs gond.

Szerinted az ellenkező neműek hány %-a lenne az, aki külsőre megfelelne?

1. Őszinték legyetek!

2. Nemet mindenképpen írjatok, de kort is lehet.

2015. aug. 20. 20:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Csak akkor tudnék erre őszinte választ adni, ha ténylegesen látnám itt és most magam előtt azt a 100 véletlenszerűen kiválasztott férfit, mert ezt így látatlanba tényleg nem tudom megmondani, maximum betippelek valamit/a "hasamra ütök", ami viszont már csak az én képzeletemen múlik (hogy ugye milyen férfiakat képzelek el).

De jó, legyen, képzelegjünk. Tehát van 100 férfi és mindnél rendben vannak a belső tulajdonságok (ezt te írtad), oké. Elvileg, ismétlem elvileg Magyarországon minden ötödik férfi túlsúlyos. Tegyük fel az elmélet kedvéért, hogy hiszek ennek az állításnak, így a 100 férfiból 20 túlsúlyos. Mivel csak a külsőt kell most néznem kijelentem, sőt nem leszek álszent és felvállalom, hogy a vékony testalkatra gerjedek, ami azt jelenti maradt 80 férfi. Akkor nézzük kik azok, akik kiesnek nálam. Tetoválás arcon, túl sok és nagy izomzat, gigantikus fültágító a fülben, télapó hosszúságú szakáll, 160 cm alatti magasság és, ha az illető kopasz. Tegyük fel, hogy a 80 férfiból 30-ra igaz valamelyik, így marad 50. Ez az ötven így állítólag átlagos testalkatú, magasságú és kinézetű, szóval úgy körülbelül 50%-a megfelelne külsőre.

Most nyugodtan le lehet pontozni, de tudjátok érdekes, hogy közben meg itt sír a tömeg, hogy a nők így álszentek meg úgy. Bezzeg, ha valaki le meri írni, hogy nála mik a kizáró okok és mitől lesz igazán nedves a bugyija, akkor meg felszínes vagy hazug, mert itt egyeseknek hihetetlen az, ha valakinek nem az izom és a pénz a fontos...

Viszont itt most kb. tényleg csak a hasamra ütöttem és mondtam egy számot. A valóságban viszont nálam ez úgy működik, hogy meglátok valakit és vagy látok benne valami különlegeset vagy nem. Vagy megakarom őt ismerni ÚGY vagy nem. Igaz, hogy "előnyben" vannak a vékony, hosszú hajú férfiak (hát igen nálam ez a nyerő), de ez még távolról sem jelenti azt, hogy pont egy ilyen férfival fogok összejönni, mert nem csak az ilyen külsejű férfiakra vetek szemet úgymond.

L

2015. aug. 21. 16:54
 22/23 anonim ***** válasza:

Na, most kíváncsiságból végignéztem az egyetemi évfolyamom fiú tagjait és megpróbáltam elvonatkoztatni attól, hogy milyen emberek és csak a külsőre koncentráltam.

Összesen 68 velem egykorú srác, ebből 16-ot tartok átlagon felülinek, 43-at átlagosnak, 9-et pedig átlagon alulinak. Ez azt jelenti, hogy a 68 ember közül csak külső alapján 59-et el tudok képzelni partnerként, ha belsőleg tökéletesnek tartom.

Hozzáteszem, hogy az általam átlagon alulinak titulált férfiak jó részének is van párja.

2015. aug. 21. 17:15
 23/23 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan 15-25% között, ha kizárólag csak a külsőt nézzük. 27/F
2015. aug. 21. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!