Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
100 random kiválasztott, veled egykorú ellenkező nemű emberből hánnyal jönnél össze kizárólag külső alapján?
Tehát mondjuk a belső tulajdonságok rendben vannak, ott nincs gond.
Szerinted az ellenkező neműek hány %-a lenne az, aki külsőre megfelelne?
1. Őszinték legyetek!
2. Nemet mindenképpen írjatok, de kort is lehet.
Csak akkor tudnék erre őszinte választ adni, ha ténylegesen látnám itt és most magam előtt azt a 100 véletlenszerűen kiválasztott férfit, mert ezt így látatlanba tényleg nem tudom megmondani, maximum betippelek valamit/a "hasamra ütök", ami viszont már csak az én képzeletemen múlik (hogy ugye milyen férfiakat képzelek el).
De jó, legyen, képzelegjünk. Tehát van 100 férfi és mindnél rendben vannak a belső tulajdonságok (ezt te írtad), oké. Elvileg, ismétlem elvileg Magyarországon minden ötödik férfi túlsúlyos. Tegyük fel az elmélet kedvéért, hogy hiszek ennek az állításnak, így a 100 férfiból 20 túlsúlyos. Mivel csak a külsőt kell most néznem kijelentem, sőt nem leszek álszent és felvállalom, hogy a vékony testalkatra gerjedek, ami azt jelenti maradt 80 férfi. Akkor nézzük kik azok, akik kiesnek nálam. Tetoválás arcon, túl sok és nagy izomzat, gigantikus fültágító a fülben, télapó hosszúságú szakáll, 160 cm alatti magasság és, ha az illető kopasz. Tegyük fel, hogy a 80 férfiból 30-ra igaz valamelyik, így marad 50. Ez az ötven így állítólag átlagos testalkatú, magasságú és kinézetű, szóval úgy körülbelül 50%-a megfelelne külsőre.
Most nyugodtan le lehet pontozni, de tudjátok érdekes, hogy közben meg itt sír a tömeg, hogy a nők így álszentek meg úgy. Bezzeg, ha valaki le meri írni, hogy nála mik a kizáró okok és mitől lesz igazán nedves a bugyija, akkor meg felszínes vagy hazug, mert itt egyeseknek hihetetlen az, ha valakinek nem az izom és a pénz a fontos...
Viszont itt most kb. tényleg csak a hasamra ütöttem és mondtam egy számot. A valóságban viszont nálam ez úgy működik, hogy meglátok valakit és vagy látok benne valami különlegeset vagy nem. Vagy megakarom őt ismerni ÚGY vagy nem. Igaz, hogy "előnyben" vannak a vékony, hosszú hajú férfiak (hát igen nálam ez a nyerő), de ez még távolról sem jelenti azt, hogy pont egy ilyen férfival fogok összejönni, mert nem csak az ilyen külsejű férfiakra vetek szemet úgymond.
L
Na, most kíváncsiságból végignéztem az egyetemi évfolyamom fiú tagjait és megpróbáltam elvonatkoztatni attól, hogy milyen emberek és csak a külsőre koncentráltam.
Összesen 68 velem egykorú srác, ebből 16-ot tartok átlagon felülinek, 43-at átlagosnak, 9-et pedig átlagon alulinak. Ez azt jelenti, hogy a 68 ember közül csak külső alapján 59-et el tudok képzelni partnerként, ha belsőleg tökéletesnek tartom.
Hozzáteszem, hogy az általam átlagon alulinak titulált férfiak jó részének is van párja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!