Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy fiú/férfi kiönti nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú/férfi kiönti nekem a szívét, utána miért nem jelentkezik? 22L

Figyelt kérdés
É+Ő alapon is lelkizett nekem.
2015. aug. 19. 12:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Védekező taktika. Azt reméli, hogy Te feded fel előbb az érzéseid és nem esik pofára. Én is voltam ilyen félénk régen, azért tudom. Fél, hogy ha színt vall, akkor elküldöd és minden szertefoszlik.
2015. aug. 19. 13:06
 12/19 A kérdező kommentje:
Szóval várjak. Ha egy férfi akar valamit, úgyis keresni fog, nemde?
2015. aug. 19. 13:07
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Most tuti otthon ül és arra gondol, hogy te biztos nem akarsz tőle semmit és hogy leégette magát, hogy lehetett ilyen marha. A te kezdeményezésed megváltás lenne számára.
2015. aug. 19. 13:09
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Neked kellene keresned őt, mert az a helyzet áll fent amit a 13-as írt.
2015. aug. 19. 13:11
 15/19 A kérdező kommentje:
Igazából én a minap már ráírtam. Névnapja volt. Örült neki nagyon. De azért most már írhatna ő is... Illetve mikor mond dolgokat én pozitívan reagálom le.
2015. aug. 19. 13:16
 16/19 anonim ***** válasza:
A névnapi felköszöntés olyan gesztus, amit azzal is megteszek, akit alig ismerek vagy már évtizedek óta nem láttuk egymást, pusztán udvariasságból. Valami motiválóbbat kéne írnod. Miért nem fogalmazod meg te az érzéseid, vagy miért nem teszel fel hasonló kérdéseket, mint ő? Pl. hogy összejönne-e egy hozzád hasonló lánnyal.
2015. aug. 19. 13:26
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőmmel én is így voltam egyébként, annyira sokáig húztuk ezt a "több mint barátság dolgot", hogy beleuntam, mert ez az átmeneti állapot teljesen felőrölt. Aztán kihívtam egyik nap este, és elmondtam neki, hogy többet érzek iránta mint barát. Megvártam mit reagál, amikor közölte, hogy ő is többet érez megcsókoltam. 9 hónapja együtt vagyok vele.
2015. aug. 19. 13:27
 18/19 anonim ***** válasza:
24%
Nagyon egyszerű: visszakapod azt amit a nők müvelnek a férfiakkal...
2015. aug. 19. 14:14
 19/19 anonim ***** válasza:

A leírtak alapján szerintem meg a srác szerencsétlenkedik. Ha te rá is írtál, pozitiv beszélgetések voltak köztetek... (nyilván ha annyira nem lenne szimpatikus, már utaltál volna rá, hogy esélytelen a dolog).

Szóval nem értem, miért nem lép.

Kérdező, ha neked tetszik, hogy te keresd, kezdeményezz és kb lehet h innentől harapófogózni kell a sráccal, akkor keresd te.

Ha meg nem, akkor várj, míg x hónap alatt összeszedi magát (mert ez nyilván egy olyan félelmetes művelet, amit még senki a világon nem élt át)...

2015. aug. 19. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!