Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen az alakom? KÉP lent
uui: az első képen a csíkok a hasamon a nadrág miatt vannak, mert azt hamarébb csináltam mint a többit. Tudom,hogy nem vagyok tökéletes, nem azért írtam ki kérdést, hogy dícséreteket kapjak vagy valami. Tudom hogy abszolút nincs azaz álom alakom, de azt is megjegyezném, hogy 10 kiló fogyáson vagyok túl ami nagyon nehéz volt. Most arra lennék kíváncsi, min kellene még javítanom. Legyetek szívesek ne bunkón válaszolni, építő jellegű kritikákat kérnék.
20L
Nem tudom mit izzadsz... teljesen normális alakod van. Nem ettől leszel vonzó vagy épp nem vonzó amúgy sem...
24/F
Jó úton haladsz csak még ne állj meg,csináld tovább amit eddig és nagyon szép alakod lehet.
Én a vékony,sportos lányokat szeretem,de ha most randiznánk és tudnám,hogy már ennyit dolgoztál magadon akkor nem zavarna,hogy van még rajtad felesleg mert tudnám,hogy képes vagy tenni a szépségért és nem csak álmodozol róla.
Köszi az értelmes válaszokat (már akié az volt)
Most ennyit tudtam,majd legközelebb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!