Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúkkal miért elnézőbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúkkal miért elnézőbb mindenki?

Figyelt kérdés

Ha egy fiú részeg az nem gáz,ha egy lány akkor az szánalmas.

Ha egy fiú minél több csajt megd*g csak úgy,akkor az menő. Ha lány fekszik le fiúkkal,akkor az egy ribanc.

Miért van ez?

2010. márc. 9. 19:08
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Ez a dugás dolog:

egy csaj ha szexelni akar szinte bármikor talál rá jelentkezőt, hacsak nem eszeveszett ronda. Egy srácnak közel sem ilyen egyszerű.

b. példa:

Ha a csizmába beleszarik a tehén, akkor azt már lehet is kidobni. Ha a csizmával belelépsz egy tehénszarba, akkor lemosod és kész. Remélem érted az analógiát...

2010. márc. 9. 22:26
 22/32 anonim ***** válasza:
Mert mi vagyunk az uralkodó nem,mindent nekünk köszönhettek,még a feminizmust is mi találtuk fel,ez van,a nők csak egy-két dologra jók(pl szex,szülés,de főzni is jobban tudunk)A nő feladat a férfit tisztelni szolgálni.C'est la vie
2010. márc. 10. 02:33
 23/32 anonim ***** válasza:

a jó ku.rva anyád a hül.ye b+

TÉGED VALAHA KÖSZÖNTÖTT FEL CSAJ H BOLDOG FÉRFIAKNAPJÁT VAGY VMI?

MI A KVA ANYÁDAT OKOSKODSZ

2010. márc. 10. 16:54
 24/32 anonim ***** válasza:

02:33 nak igaza van a férfi nem az uralkodó akárhogy is nézzük

isten ádámnak teremtette évát és nem fordítva :P

2010. márc. 10. 16:57
 25/32 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem lennének nők a világon barátom,kíváncsi lennék az arcodra..Nem lenne belőletek semmi! Nők nélkül megállna a világ.Semmit nem tudtok egyedül megcsinálni mindig csak nyavalyogtok.Ha nincsen ebéd az asztalon akkor háborogtok,ha valami nincs készen időben akkor háborogtok,de egy zoknit nem tudtok egyedül megtalálni a szekrényben.Annyira szánalmasak vagytok. Nő gyűlölő férfiak.Még,hogy csak szexre vagyunk jók meg szülésre..mit képzelsz te magról ki vagy te az atya úr isten? hány éves vagy 12? Szánalmas vagy.Ti még a szexre sem vagtok jók..ch
2010. márc. 11. 13:07
 26/32 anonim ***** válasza:

előző komment nagy része fasz.ság

még jó hogy baj van azzal ha nem csinálsz kaját

jogosan jár akkor a férfinak a szája

nem tudom te mit szólnál ha a párod nem dolgozna

mi ez a hülyeség hogy 1 zoknit nem találunk meg?

azzal is bajod van h ruhát kell mosnod?? -.-"

2010. márc. 11. 17:47
 27/32 anonim ***** válasza:
mivan az ovodában vagyunk? istenem szánalmasak vagytok.. ha nem lennének nők nem lenne értelme az életemnek, a női nem csodálatos! akiknek itt ekkora a pofájuk azok úgy kb azon az értelmiségi szinten is vannak.. nem tudom mit csinálnátok ha tényleg nem lennének nők.. pf..
2010. márc. 11. 20:49
 28/32 anonim ***** válasza:
nem 12 vagyok,de tök mindegy cicám,látszik a hülye női érvelés:ha nem lennének nők...bahh.Valóban,a biológia megköveteli a nőket(meg a farkam is)de azzal érvelni,hogy mire lennénk képesek,mert nem találnánk meg a zokninkat.A szekrényt és a zoknit is férfi találta fel,mint ahogy majd mindent.Ha nem lennének férfiak,te még a bogyót gyűjtenéd ágyékkötőben,emancipunci.
2010. márc. 11. 21:22
 29/32 anonim ***** válasza:
El tudom képzelni kedves velem vitázó fiatalember,hogy te egy tipikus olyan pasi vagy,akinek még nem volt nővel dolga.És ha volt is ami persze nem kizárt,talán csak buta kis libucival..Mert igen elég sokan vannak a mai világban olyan "nők" akik másra nem jók csak jól dugni..Ez is szégyen,valóban.Én tisztelem azokat a férfiakat akik elértek valamit az életükben.De elég sok paraszttal találkoztam már,akik haszontalan lusta dögök.Igen vannak olyan férfiak is akik feltalálták a szekrényt a zoknit és sok egyéb fantasztikus dolgot is,de te barátom nem tartozol az olyan férfiak közé.(De nem csak férfiak találtak fel dolgokat!)Sőt van egy olyan sanda gyanúm is,hogy te a férfi lét süllyesztőjébe való lennél.Mert így nyilatkozni egy nőről,hogy csak dugni jó meg szülésre...?! Az előző üzenetemben talán kicsit intenzív volt a férfiellenességem,ami talán túlzás is volt.Csak egy kicsit felidegesített,hogy egy ilyen emberrel találtam magam szemben,aki ennyire lebecsüli a nőket.A férfiakkal amúgy semmi bajom, hiszen a saját boldogságom eléréséhez szükségem van egy férfira,aki teljessé teheti az életem.
2010. márc. 12. 10:28
 30/32 anonim ***** válasza:
Jah és még valami:hülye női érvelés: ha nem lennének nők... XD erre te: Ha nem lennének férfiak... kacagok,el sem hiszed mennyire megnevettettél.
2010. márc. 12. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!